puslespil

PSs billede

Det er ikke helt nemt at kombinere job og privatliv med et ønske om løb i en time 3 gange om ugen. Jeg kom af sted lørdag men kun 5 km og med hunden. Jeg kompenserede lidt for de manglende km ved at løbe lidt hurtigere (10-12 km/t) og så gå lidt ind i mellem. Det passer også bedre til min løbemakker. Han har for stor pels og for få muligheder for at komme af med varmen, selv om det er blevet køligere nu.
Næste uge bliver det også et puslespil at få presset 3 gange løb ind. Mellem workshop, familie fødselsdage og helt almindeligt arbejde. Hvis der ikke sker noget uforudset, regner jeg med at kunne snige mig på en sønderjysk løbetur, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har været her 3 gange før, men har aldrig set ret meget af omgivelserne, fordi det hele er gået op i foredrag og faglige diskussioner. Det kunne altså være lidt fedt, at hive en god time ud af de 4 dage til mig selv denne gang. Tror faktisk at jeg bedre kan side stille og lytte opmærksomt, hvis jeg får brugt min krop lidt også. Så løbeskoene ligger i tasken Smile.
Jeg kan ikke helt gennemskue, hvordan jeg skal file resten af ugen til, så der bliver tid til to ture mere. Måske bliver det to mørkeløb torsdag og søndag, som jeg må bygge på tempo i stedet for distance. Det er nemlig ret begrænset hvor mange km oplyst gade, der er hvor jeg bor.
Måske skal jeg bare stole på det program jeg følger. Det påstår at jeg allerede i sidste uge kunne løbe 50 minutter/10 km. Så der burde ikke blive nogen problemer til smukløbet d. 26. Wink.

#1

Cecilia Arendals billede

Ja, det trækker til og lyset er ikke fremme så længe nu. Jeg husker mange år med børn der skulle køres til træning. Jeg var priviligeret. Jeg kunne hoppe i løbeskoene imens. Få et bad inden de unge var færdige. I rigtigt mange år har jeg listet ud tidligt på kurser eller konferencer og faktisk mødt andre der også løb og på den måde fået opbygget et dejligt netværk.
Og ingen siger man skal løbe mange timer, 15 min har også ret. Inden badet, så er det næsten ikke engang besværligt.
Du ser sikkert mulighederne når du først oplever det er muligt.

#2

Nordboens billede

Hej nu fandt jeg dig!!
Det er hyggeligt at kunne følge med i dit løb, så bliver det lidt sjovere at kommunikere!
Du er da kommet godt i gang og du skal se, efter du løber første gang i mørket opdager du at det kan man godt. Jeg er nogen gange kørt ind til den nærmeste by for finde oplyste gader når jeg bliver træt af det jeg har. Det tager ca 5-10 minutter at køre derind, men så har jeg ubegrænsede muligheder.
Men det er lidt svært at vænne sig til den ændrede årstid.....

#3

Susanne Nielsens billede

Med to km til den nærmeste gadelampe, har jeg løbet og gået mange ture i mørket. En pandelampe gør underværker! Det behøver ikke at være en af de dyre der kan lyse en halv kilometer frem. Jeg tror min har kostet 50 kr. De kan tit fås i discountbutikker.
Go tur i mørket Smile

#4

PSs billede

@ Cecilia: Nu er det mig som var arrangør, så der er ikke så smart at luske sig uden om oplæggene. Til gengæld havde jeg søret for at lægge en 2 timers pause ind inden ”gallamiddagen”. Så jeg kom af sted med en yngre kollega som kunne løbe langt hurtigere….. mere om det senere Smile.
@Nordboen: Jeps, det er helt dejligt at blive funden også Smile. Løber du helt uden lys? Er du ikke bange for at falde eller snuble? Jeg er en skrækkelig kylling i mørke.
@Susanne: Jeg tror også det bliver den model, jeg må starte med. Jeg ved min mand har sådan en gammel en et eller andet sted. Og nu er jeg jo heldigvis helt ligeglad med, hvor mærkelig jeg ser ud, når jeg løber Wink. Men kommer sådan et fyrtårn ikke til at bumpe op og ned når man løber?

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15608:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up