Musik skal der til

PSs billede

Så har jeg fundet telefonen og Ramstein frem igen, det høvler lige 20-30 sekunder af min kilometertid Smile. Så i stedet for 4,2-4 km på 30 minutter blev det til 4,7km på uge 3’s første tur.
Jeg var klar til den næste tur lige omkring middagstid torsdag, men lod mig fange ind af P1’s nyheder. Efter at have trippet ubeslutsomt omkring, kom jeg i tanke om, at min mobil jo også kan spile radio. Ha ha jeg kunne få mine to ynglings fix på samme tid. Løb OG P1. Efter et par km kom jeg til at kikke på min fart. Hmm at lytte til P1 lægger 20 til 30 sekunder til min normale kilometertid. Og det selv om programmet var gledet fra radioavisen til P1 debat mellem et bestyrelsesmedlem fra trykkefrihedsselskabet og en fyr fra indre mission. En debat som ellers godt kunne få mit pis i kog. Jeg skiftede til musik og satte farten lidt op de sidste 3 km. Men nu ved jeg altså det: Hvis jeg løber for stærkt skal jeg bare tune ind på P1 Smile. Jeg kan dog ikke forestille mig, at jeg vil få brug for det ret tit Wink.
Til ugens ”lange” tur (8 km) var frosten vendt tilbage. Men vejen var stadig fint farbar. Det var et virkeligt smukt formiddags lys. Så smukt at jeg var lige ved ikke at kunne få mig selv op i fart igen, efter min gå tur op af bakken. Jeg legede kort med tanken om at gå de 6-7 km hjem og nyde vejret. Heldigvis får jeg dårlig samvittighed, hvis jeg ikke får mine 3 løbe pas på en uge. Og da det allerede var blevet søndag, var der ingen ekstra chancer for at hive ugens 3. pas i land. Jeg luntede hjem med ca. 7.1 min/km. Fin hastighed for mig på den lange rolige tur. Alt i alt en 17,7 km uge og jeg er godt tilfreds.

ps. billederne er fra min lange tur søndag d.23/1/11. Jeg kan ikke finde ud af at vende dem rigtigt *skumle*. Det ville også være lækkert, hvis folket kunne se billedteksten med det samme på blogen.

Billeder

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • A. Uldals billede
  Træning mod det første ultraløb
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk