Måneskinsløb

PSs billede

Det bliver tidligere mørkt og de sidste to pas har været måneskinsløb, garneret med smukke små flagermus. Farten har været virkelig lav især i tirsdags.
Smerten i brystet var uændret, så selvom benene gerne ville noget mere, holdt jeg dem på ca. 7 km/t. Næsten, jeg skulle lige prøve, om jeg ikke kunne løbe bare lidt hurtigere. Det holdt et par minutter, så måtte jeg ned og gå, til vejrtrækningen blev normal igen. Men jeg fik alligevel løbet 6 km.
I går havde jeg faktisk ikke tid til at løbe. Men hunden skal jo også luftes alligevel, det er ikke længere ulideligt varmt, så hvis jeg nu tog den med såe…selvoprullende snor på hunden, håndtaget i løbebæltet og af sted. Det er første gang jeg løber med bæstet. En stærk jagthund, som hele tiden skal mindes om hvem, der løber med hvem. Det blev til en del kalden, stoppen op og lidt trækken væk fra meget interessante dufte. Det er egentligt ikke, fordi det gik så dårligt, hunden er ikke vant til at gå heal i ½ timer af gangen. Men jeg er til gengæld vant til, at min løbetur er min egen tid. Han skal nok komme med igen en gang i mellem… men det bliver ikke hver uge. Jeg fik en kort afbrudt tur på 4,5 km og 35 min.
Jeg får ikke løbeskoene på igen før på søndag. Håber virkeligt at et par dage uden løb eller en tung arbejdsrygsæk kan få mit ribben og brystmusklen til at falde helt til ro. Næste uge skal jeg gerne kunne løbe i 55 min, og gerne i min gamle hastighed.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk