Løb i dagslys

PSs billede

Jeg fik ugens 7 km pas i hus i blegt onsdagsdagslys. Fordelen ved ikke at få løn, er at jeg ikke har dårlig samvittighed over at løbe midt på dagen Smile. Jeg kom ud af døren inden jeg havde besluttet mig for distancen. Men med mine tonstunge ben og skvulpende juleblæver på glatte veje, gav det sig selv… NFW skulle jeg satse på at få farten op. Vejrudsigten lover også sne og is frie stier til weekenden, og dermed måske også lidt bedre tempomuligheder til mit løb?
Selvom jeg følte mig så adræt som en udstoppet dronte i starten, endte jeg faktisk i mit normale tempo fra oktober (7 min/km) de sidste par km Smile. Åhhh der er intet som at mærke løbe evnerne forbedres igen!
Jeg tog min 8,5 km rute, som blev til 7 km løb i alt, da jeg gik op og ned af de stejleste stigninger. For nok er min knæ OK nu, men jeg bør alligevel tænke over, hvad jeg udsætter dem for.

Fredag blev der også tid til et eftermiddagsløb i dagslys. Det der med den lovede tø gjaldt åbenbart ikke Langå, alle veje var glaseret i et fint lag is. Men kommunen har gruset både på cykelsiten og grusvejen hen til den. Super jeg ville løbe mit 5 km pas i et OK, men ikke prangende tempo. Nu er det sådan, at mit pulsur ligger i en skuffe på mit kontor, og jeg bliver ved med at glemme det der. Ligesom jeg bliver ved med at glemme at skifte indstillingen i min endomondoapplikation på telefonen. Jeg kunne derfor kun se farten i km/t, og kunne ikke lige i farten finde ud af at omregne den. Så efter kun 3km kunne jeg mærke, at jeg ikke kunne holde den fart de sidste 2 km. Jeg prøvede at overtale mig til at løbe lidt langsommere, men det virkede bare forkert. I stedet blev passet konverteret til et 30 min pas på 4,5 km inklusiv et minuts udstrækning midtvejs.
Jeg tror tiden er inde til et løbepas med musik på søndag, det er mange måneder siden jeg har haft Ramstein i ørene, og på min 5 km rute er der stort set ingen trafik. Måske kan jeg så holde samme tempo som i går bare lige sølle 500 meter længere Laughing out loud.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Sune Hundebølls billede
  Ord om løb og træning.
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Solvej Helvig Højstrands billede
  Som ny motionsløber ser jeg frem til at få gode ideer og feedback fra denne blog
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14819:

Lundby LØBs billede
Arrangerer løb med distancer på 5 km, 10 km og Halvmarathon. Herudover virtuelle løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk