Første høstløb

PSs billede

Sikke et fantastisk vejr. Blå blå himmel og jeg fik uventet foræret en time til løb for aftensmaden. Skønt var det. Jeg besluttede at benytte dagslyset til at tage den "lange" rute med bakkerne. Den første stigning var lidt hård, så jeg gik i 5 minutter, da jeg nåede toppen. Så passede det med at skulle løbe til uret stod på en time i alt.

En mejetærsker åd sin vej frem på marken så støvet drev hen over vejen. Det er første jeg gang, jeg oplever det. Det er fordi jeg er kommet ud på landevejen fra cykelstien, tænkte jeg, og to sekunder efter… sidst der var nogen som høstede, løb jeg jo ingen steder! Da jeg startede, var det korn her allerede spiret. Hvor vildt altså. Min første høsttid som løber Smile.

Da uret stod på en time, passede det med, at jeg kunne gå de sidste 2-300 meter hjem som nedvarming. Alligevel er mine fødder og underben let hævede nu. Så på fredag må jeg nøjes med et par minutters gang på toppen af bakken … eller måske slet ingen? Så der bliver mere gang til sidst.
Jeg er godt tilfreds med mine 7,8 km i dag. Jeg mærkede stort set intet til mit ribben. Det er helt klart dejligt, ikke at skulle samme vej tilbage. Bakkerne giver også lidt udfordring, som jeg har manglet de sidste uger. Hvis jeg skal løbe i 66 minutter om to uger, får jeg allerede brug for en ny rute igen. Måske skal jeg prøve at sætte farten lidt op, i stedet for at løbe flere minutter?

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15597:

Pia Balsbys billede
Løb mit første løb til 5 km Eventyrløbet 2022, da jeg vandt en 'billet', det fangede mig og jeg...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up