Det er sådan lidt underligt.

PSs billede

De sidste løbeture har jeg tænkt en del over hvad jeg nu skulle huske at skrive på bloggen når jeg kom hjem. Om træer klædt i rim og sne. Om kuldefremkaldt nældefeber (på hele forsiden, jeg var ved at blive vandvittig). Blå blå himmel, som jeg først rigtigt kunne nyde efter 5 km’s løb. Luntetrav på glatte stier. Men det bliver mest til oversprings handlinger.

Jeg har ellers godt nyt. Mine knæ har det ganske udmærket efter de 4 ugers totale løbestop (ingen torne uden roser altså). Efter et par ”et pas” uger er jeg oppe på 3 ugentlige ture igen. Vi har fået lejet huset ud. Jeg har ædt mig igennem den mørke måned og ud i det nye år.
Sidste uge blev det til 16km løb sammenlagt. Jeg satser på at lande på det samme denne uge svarende til uge 5 i mit halvmaraton program. Der skal jeg nok blive her et par uger endnu for at komme op på det niveau jeg forlod oktober med.
Og så går det ellers fremad (hvis altså noget af al den is kunne forsvinde).

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk