Bløde bakker i horisonten

PSs billede

Denne gang kom jeg ud før aftensmaden, så i stedet for flagermus var det svaler og mursejlere som nuppede fluer og myg omkring skuldrene på mig.
Weekenden har budt på megen familie jeg ikke har set længe, mange store bjørneknus, fri bar og lidt dans (fordi jeg ikke kunne lade være). Mit ribben fik altså ikke helt den ro jeg (optimistisk) havde håbet på. Alligevel kunne jeg ikke mærke noget til det før efter 4 km, og rigtigt ondt gjorde det aldrig. Fartmæssigt tog jeg det med ro (igen) 6,5 km på 50 minutter. Jeg vil gerne komme igennem et par nætter, uden at vågne hver gang jeg vender mig, før jeg udfordrer ventilationsdelen af mit kredsløb.
Det var altså igen lunten ud af lige vej, uden musik i ørene og med opmærksomheden rettet på ikke at blive forpustet. Jeg kom forbi det kryds, hvor jeg snart skal dreje til venstre. På lørdag vil jeg tage en cirkel rundt og komme over nogle bløde stigninger i stedet for frem og tilbage ad lige cykelsti. Det kommer til at give lidt for mange km (ca. 8,5), hvis jeg løber hele vejen, så jeg skal til at beslutte mig til, om jeg vil gå midtvejs, eller løbe de 55 minutter i streg og gå resten som nedvarmning. Under alle omstændigheder skal jeg løbe op af bakkerne, hvis de skal hjælpe på min kondition.

Om bloggen

PSs billede
Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14834:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk