Ny dato for Dronninglund løbet - lørdag den 9. juni 2012

Jens Peter Bregnballes billede

 

Dronninglund løbet

Limfjordsløbet har lagt deres løbsdato, hvor Dronninglund løbet lå i forvejen! Vi synes ikke at løberne i nordjylland skal snydes for Dronninglund løbets 20 års jubilæum, så vi har lagt en ny løbsdato. Vi er gået sammen med Jyske Ås Motionscykel- og MTB løb 2012, om at lave en weekend med både løb og cykling. Dronninglund løbet afholdes lørdag den 9. juni 2012 og Jyske Ås Motionscykel- og MTB løb afholdes søndag den 10. juni. I kommer til at høre mere! Det skal nok blive festligt!

Billeder

#1

Karin Møllers billede

Godt nok dagen efter en Run rig koncert i Skovdalen, men jeg klarer det vel. 

Om bloggen

Jens Peter Bregnballes billede
Nyt om Dronninglund løbet

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk