Interval træning er et ønske.

Kim Pedersens billede

Hejsa...

Nej det var en god uge og alt gik som det skulle. Jeg var ude på mine første 10km uden stop og var igennem på 1:05, så det var klasse. Dog ikke en tid jeg er tilfreds med, men den skal nok blive bedre hen over foråret.

Jeg har indset at jeg bliver nød til at træne interval. Tanken har ikke tiltalt mig endnu, da jeg er sådan indrettet at jeg elsker at se min tid/km bliver bedre eller større, og i interval kan du også se fremgang var ikke på samme måde, så jeg må indrømme, at jeg har skulle bruge tid på at indse dette. Det har jeg så nu og denne uge vil være et startskud til 2 x interval træning, da jeg ikke skal have nogen lang tur, da jeg skal løbe 8km til Borbjerg-løbet.

Ja nu når jeg selv nævne det, så er det på mandag jeg skal løbe mit første løb nogensinde og jeg glæder mig helt vildt. Mit fodboldhold løber også så jeg skal sku ikke være for langsom, for så hører jeg for det i for lang tid.

Jeg har gjort mig en masse tanker omkring hvordan jeg vil lægge ud og hvilken tid jeg ønsker. Jeg håber jeg kan holde 6:15 hele vejen og det vil give mig en sluttid på 50min lige ud.

Så derfor skal jeg i mål på 50min, og ønskemål hedder 48min Smile

Det var lidt for denne gang. Du/I er endnu meget velkommen til at skrive herunder til mig..

Kim

#1

Sørens billede

Hej Kim
Intervaltræning er godt, hvis man vil løbe hurtigere, men også meget hårdt for kroppen. Alternatvit kan du lave det, som kaldes fartleg - altså hvor du indlægger kortvarige hutigløb i dit almindelige træningspas. Det er en god måde at forberede sig til intervaltræning og giver også god effekt. Indlæg f.eks. 4 hurtige passager af 2 min. i løbet af en 8-10 km. tur. Det er overskueligt og ikke så belastende for kroppen.

Held og lykke Smile

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk