Hvorfor stilhed

Kim Pedersens billede

Ja hvis jeg bare kunne sige det. Det kører ikke for tiden. Jeg arbejder meget hårdt med vægten også. Jeg er ikke så god til at finde tiden til at træne og når jeg så løber, så løber jeg bare derudad og hjem igen. Ingen interval træning eller fartleg. Der skal ske noget snart ellers bliver jeg ikke klar til halvmarathon i efteråret.

Men hvad skal der ske, jo nu har jeg prøvet at lave en ny træningsplan for den kommende tid og det håber/tror jeg vil give lidt nyt liv ind i dette her.

Jeg er blevet hel vild med at løbe løb, og jeg har også deltaget både i Kilen rundt og i Spjald Halvmarathon, hvor jeg endda satte personlig rekord på 10km med ca. 56. Så jeg skal bare finde den samme glæde ved træningen igen.
Det er jo blevet hverdag, men dette skal lykkes.

Ingen skader i hele min opstart. Nej jeg har været heldig, men også klog nok til at undgå det, så jeg kan ikke give dette skylden og jeg tror også jeg vil holde med at finde grunden, men blot sige jeg er på vej tilbage til sporet.

Næste uge ser sådan ud her:

Tirsdag: Interval træning
Torsdag: 6km løb
Lørdag: 10km
Lørdag skal der også skrives blogindlæg her Smile

Kim

#1

Anonyms billede

Du skriver: "Jeg arbejder meget hårdt med vægten også."

Jeg tror det kan være svært at træne og tabe sig samtidigt. Selv om jeg selv prøver Smile

Problemet er, at hvis man vil tabe sig, og blive i bedre form, kan det ske at kroppen ikke får tilstækkelig med kulhydrater til at fylde depoterne, fordi man er bange for at spise for meget. Det betyder så igen at man kan mangle gejst på løbeturene.

Iøvrigt taber jeg mig ved at spise masser af bananer. De afgiver kulhydrater i en stabil strøm så man aldrig bliver "skrup sulten", men kun jævnt sulten. Ris kan iøvrigt gøre det samme. Hvornår har du f.eks. sidst set en overvægtig kineser?

Om du bliver klar til halvmarathon afhænger vel først og fremmest af om du får løbet nogle lange ture. Det er klart, at hvis du vil have en god tid, så er den en god idé med intervaltræning. Men hvis det først og fremmest drejer sig om at gennemføre et halvmarathon skal du først og fremmest løbe langt, og ikke nødvendigvis særlig hurtig.

#2

frimanns billede

Løb skal være sjovt, ikke en sur pligt.

Prøv at lade være med at være så fokuseret på tiden/hastighed, det skal nok komme.

Det er meget vigtigere at du får nogle km i benene.
Løb nogle relativt korte ture, 7-8 km 3-4 gange om ugen.

Når du kommer lidt tættere på dit ½-maraton, skal du selvfølgelig sætte distancen lidt op. Min erfaring siger mig dog, at man ikke behøver at træne den fulde distance, så du kan holde dig til 15-16 km.

Kroppen (sener, muskler og knogler ) kan være rigtig længe om at vænne sig til at løbe, og hvis du forcerer kan du meget nemt få nogle dumme skader.

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk