Hvor er jeg

Kim Pedersens billede

Alt er gået galt eller var gået galt for jeg er tilbage. Jeg vil først undskylde at jeg ikke har fået skrevet, men undskyld det er bare ikke sjovt, når det ikke går som man ønsker. Jeg må indrømme at jeg tror jeg er kommet frem til hvad der gik galt...

Løb og vægttab fyldte hele mit liv ud og det blev for meget til sidst. Jeg har derfor lavede nogle regler for mig i forhold til tidsforbrug osv. Men jeg er tilbage med både denne blog og min egen.

Jeg glæder mig til igen at fortælle om min fremgang og jeg vil de næste par dage finde ud af om jeg bliver klar til halvmarathon til september, hvilke jeg da håber endnu...

Kim

#1

Peter Henriksens billede

Husk, at det vigtigste er, at du på et eller andet plan nyder dine løbeture!

Det er fint at lave regler for din træning, men du skal først og fremmest lære at mærke efter, hvordan du har det og ikke forcere din træning. Du og din krop er et levende væsen og IKKE en maskine. Lyt efter det, din krop fortæller dig, og vær god ved dig selv. Så kommer tider og distancer i det tempo, der er det naturlige og rigtige for DIG og DIN krop.

God løbelyst!

#2

Michaels billede

Jeg er helt enig med Peter.

træningen skal være sjov og hyggelig, ellers ender det med at du springer den over, og du ender i en dårlig spriral med færre ture og dårlig samvittighed.

#3

pixis billede

Hej Kim,
længe siden du sidst har skrevet her.....hvordan går det med dit løb og fik du løbet ½ marathon i september ?
Ja det er surt at skrive om andet end sejrene, men meget lære-rigt, og det KAN altså være med til at holde motiovationen oppe,
mvh
pixi

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13991:

Nils Vests billede
Motion løber +50 Løber gerne 1/2 marathon og en enkelt marathon ind i mellem

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør