Hvem er jeg?

Kim Pedersens billede

Hej!

For et par dage siden så jeg, at motionslob.dk gerne ville have en ny løber til at blogge, og her tænkte jeg dette måtte jeg bare svare på, for jeg følte selv, at det var mig de kaldte på Smile

Jeg hedder Kim Pedersen, er 25år, bor sammen med kæresten i Holstebro, læser HF og er elitetræner i fodbold.

Jeg synes selv jeg har en god historie, som jeg håber meget nogle af jer kan lære af og vil følge med mig det sidste stykke på denne dejlige rejse jeg har haft.

Rejsen? Ja alt lige fra X-faktor til mig selv snakker om rejser - stopper dette nogensinde? Det har jeg ikke svaret på, men jeg føler dette her er en rejse i mit liv og vil være det det næste stykke tid og igen håber jeg, at du kommer med på sidevognen og følger mig til målet, som er halvmaraton til september 2010.

Hvis vi lige skal lave et tilbageblik på rejsen, så har den været i gang siden 4. januar 2009. Dagen hvor jeg valgte, at ændre mit syn på usund mad osv. Jeg gik tidligt om morgenen på vægten og den sagde HELE 140.3kg, med ET følte jeg mig fed og meget ulækker og ikke som en mand til min kæreste. Jeg gik i gang og jeg lavede et væddemål med nogle drenge om at vi skulle tabt 5% af vores startvægt inden påske 2009. Det gik super til at starte med, jeg tabte hurtigt de 5% og jeg endte da også med at vinde stort over de andre. Jeg gik ind til påsken med en vægt på 120kg. Altså 20kg mindre på bare 3½ måned. Det er viljen til, at ændre i sit liv og jeg sagde nej til slik, sodavand, hvidt brød og sovs i den tid, og jeg meldte mig ind i fitnessDK, hvor jeg mest kørte spinning, da styrketræning aldrig har været mig. Jeg forsatte også efter påske 09 og jeg kom helt ned på 116kg inden jeg tog på 14 dage med alt betalt og jeg må indrømme, at jeg nød de 14 dage så meget, hvor jeg drak og spiste lige hvad jeg havde lyst til. Det var lidt min gave til mig selv for 6 måneder hvor hele mit liv handlende om det.

Da vi så kom hjem fra ferie valgte jeg, at sige jeg ville vedligeholde det lidt, for igen det havde fyldt meget i vores liv og det var fra den ene dag til den anden. Jeg har lært meget om mad og for at vise at jeg ikke bare kom tilbage til de gamle vaner valgte jeg at sige de næste 3 måneder skulle jeg holde vægten og det lykkes og det gjorde den så næste helt frem til julen 2009, men julen kostede lige 2-3kg og jeg valgte igen at sætte nye mål, for jeg følte ikke jeg var færdig før jeg kom under de 100 kg. Så anden step blev sat i gang her 1. januar 2010 igen med det samme væddemål som det første, dog må jeg indrømme, at det væddemål ikke ville være nok for mig. Jeg måtte sætte nye mål og måske heller ikke stille mig tilfreds med at komme under 100 kg.

Så jeg satte mig ned sammen med en ven og han havde snakkede en del om hans mission, som er maraton, dog synes jeg dette lød lidt, for hårdt for mig,
så jeg satte mig for et halvmaraton og jeg glæder mig meget til dette og når jeg løber over stregen, håber jeg, at min rejse er færdig og min vægt er et sted mellem 90-95kg, hvor hver et gram sidder som jeg ønsker.

Jeg vejer dagsdato 105.2kg og dermed har jeg tabt 35.1 kg siden januar 09 og ca. 13 kg siden 1. januar 2010.

Næste indlæg vil handle om mine tanker, da jeg startede for 2-3uger siden, og lidt hvad mine delmål er frem til det store løb.

På gensyn Kim

#1

Bedouinas billede

Hej Kim.

Stærkt gået - hvor er det bare flot!!! Stort TIL LYKKE med dit flotte vægttab? Jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal lykkes for dig at komme ned på din idealvægt.

Jeg er lidt nysgerrig efter at høre, hvor du befinder dig nu m.h.t. løb? Er du startet helt fra 0 med at løbe, så du er helt på begynderstadiet eller har du lidt baggrund som løber?

Jeg glæder mig til at følge dig fremover.

venlig hilsen
Bedouina

#2

Kim Pedersens billede

Hej Bedouina.

Det er ikke fordi jeg ikke vil svare dig, men jeg kan oplyse at næste blog indlæg vil handle om dette og hvilken plan jeg har lavet, for det skal lykkes.

1000 tak for de pæne ord.

Kim

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk