En uge med krise

Kim Pedersens billede

Så er jeg her igen. Nej en hård uge. Jeg har virkelig været nede især mentalt efter den "dumme" lange tur på de 14km. Så kan I som er prof jo grine lidt af mig og det er helt i orden og en del af dette game. Jeg skal se fremgang ellers dør jeg ud, så derfor skal jeg lære at ved løbe er tålmodighed en vigtig egenskab.

Jeg har virkelig haft lyst til at stoppe, men jeg gør det jo ikke, da jeg har sat et mål og fortalt det til alle og derfor vil jeg jo ikke tabe ansigt. Og jeg har jo også lyst til at gennemføre dette. Jeg har taget lidt på og det er jo nok også en del af skylden. Jeg har heller ikke fået trænet i FitnessDK, så alt i alt en dårlig uge og jeg ved godt der kommer flere dårlige uger og det er en del af dette forløb og jeg skal lære at arbejde med mig selv endnu mere.

Min uge kom til at se sådan her ud:

Tirsdag: 4km på 23.23min
Fredag: 4km på 21.39min
Søndag: 9.3km på 55:42min

Især idag løb jeg 1.3km for meget, men det er fordi jeg løb forkert, men jeg er dog glad for denne tur nu, da jeg virkelig havde en succes med dette løb og jeg føler mig nu klar til mit første løb som er Borbjerg-løbet d. 10. maj 2010, hvor jeg skal løbe 8km.. Jeg glæder mig især fordi jeg aldrig har løbet et løb. Jeg har ikke de store forventninger til løbet, så jeg glæder mig til at se hvordan sådan nogle foregå og hvad der venter fremover for mig..

Imorgen er jeg tilbage på sporet i forhold til træning og mad og jeg glæder mig for jeg er så tæt på de 99kg, så jeg vil derned inden 15. maj 2010.

Mit råd i denne uge er klart, at krise uger er godt for dig som ny, bare du tager det til dig og lærer af det, så giv ikke op, men lær at arbejde videre med dig selv.

Denne uge har jeg haft nogle problemer med mit pulsur, så har søgt hjælp på denne sides forum og tak for hjælpen, så hvis man er ny, så spørg løst der er en masse, som vil hjælpe dig Smile

Næste uge skal jeg så lære endnu mere om mit pulsur omkring intervaltræning, da min ugeplan denne gang skal indeholde interval træning og jeg glæder mig, foruden de 3 gange løb, så skal jeg i fitnessDK 2-3 gange Smile Glæder mig til en god uge.

Det var alt for denne gang. Husk du er mere end velkommen til at skrive spørgsmål til mig eller blot skrive en hilsen Smile

En træt med kampklar Kim

#1

Eriks billede

Hej Kim
21.39 er faktisk en imponerende tid på 4 K., af en ny og forholdsvis tung løber - og så ikke engang under konkurrence.
Det tegner da meget godt Smile

Held og lykke med det første rigtige løb - det bliver helt sikkert en stor oplevelse.

#2

Kim Pedersens billede

Hejsa Erik.

Jeg takker da og jeg er nu også ret glad for mine tider, men føler sig bare dårlig når man læser folk som har km tider på 4.30 eller 3.30, men altså det er jo ens egen tid, som man skal arbejde med og ikke andres heldigvis da Smile

Kim

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk