Borbjerg Løbet

Kim Pedersens billede

Ja så kom dagen for mit første løb nogensinde. Det er svært at forklare hvordan jeg havde det timerne op til start. Jeg glædet mig helt vildt, men jeg vidste jo heller ikke helt hvordan det hele skulle foregår.

Jeg havde inden en ønsketid på under 50min og en drømmetid på 48min, men det skulle nu gå meget bedre og jeg var da også en meget stolt person,da jeg løb i mål.

Jeg er jo elitetræner i fodbold og vi valgte at bruge dagens træning på at løbe alle sammen, så jeg havde også et ønske som gik på at holde hovedet koldt og ikke blive total til grin i forhold dem. De er 16-17år.

Vi kom derud i god tid og fik vores nummer. Mit var 620, ikke at der var så mange, tror der var 250 i alt. Vi gik lidt rundt og jeg hilste på en del mennesker. Især da jeg så at min mentor kom, jeg vidste ikke han ville deltage og det var også for at hjælpe mig igennem. Jeg ønskede jeg hopper over på 12km, men jeg ville nu helst løbe 8km også fordi det var mit første løb og jeg ville have en succes med det.

Men fedt jeg lige kunne få svar på mine spørgsmål, og jeg følte nu jeg var lidt mere klar og tiden var da også kommet til opvarmningen. Jeg løb lidt for mig selv og med et var alle klar og parat.
Da skuddet gik begyndte jeg jo at løbe, så uviden jeg var. Det kan man jo ikke, der går jo 10-20meter inden man begyndere.
Jeg følte jeg havde gode ben og de 2 første km gik også rigtigt godt og jeg gennemførte dem på 11min. Jeg holdt hver en km under 6min og det var vigtigt for mig mentalt.

Efter 2.5 drejet vi ind på en grussti og det var ikke lige mig og jeg led de næste 3km inden vi igen komme på normal vej. Jeg holdte en god tid og jeg var så glad for jeg snart var i mål og var da også stolt mens jeg løb. Jeg var stolt over jeg kunne, men også at jeg tog den beslutning, at jeg VILLE.

Jeg løb i mål i tiden 46:34 altså ca 1.5min fra drømmemålet. Det var klasse og jeg er nu klar til 10km når jeg skal løbe kilen rundt i Struer.

PÅ gensyn.

#1

Sofies billede

Super tid! Tillykke med det første løb. Du bliver sikkert bidt af det Smile

#2

Kim Pedersens billede

Hvis man jeg bliver lige så glad efter Kilen Rundt i Struer på tirsdag, så er jeg nok blevet bidt... Smile

Kim

Om bloggen

Kim Pedersens billede
Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk