Marathon på 4o uger. Uge 6

Morten Jensens billede

Uge 6.

Det har været en dejlig uge. Masse af godt vejr, så er en fornøjelse at komme ud at løbe. Lørdag var den dag, hvor jeg skulle prøve, at løbe i længere tid. Helt nøjagtig 91 min og 26 sek. For 16,2 km.
Det er jeg rigtig godt tilfreds med. Nu nærmer mit første halv maraton sig også. Så det var rart, at komme ud på sådan en distance. Sådan så min løbe uge ud.
Dag 1. 5,4 km på 31,32 min.
Dag 2. 7,15 km på 43,26 min.
Dag 3. 7,15 km på 42,26 min.
Dag 4. 16,2 km på 1.31,26 time.
Når jeg nu kikker på, hvordan mit løb har udviklet sig, så er jeg rigtig godt tilfreds med den udvikling. Men søndag den 20. februar skal jeg løbe Holstebro By maraton og jeg glæder mig, til at prøve kræfter med den halve distance. Det jeg er spændt på, er om vejret nu stadigvæk er ligeså godt, som det har været i denne uge. Der går jo nogle rygter, om at der skulle komme vinter igen. Det håber jeg ikke. Men så vi jo klæde os på efter det. Vi ses derude. ;o)

Med løbehilsen
Morten Jensen
Horsensrun.

#1

PSs billede

Vinter er det altså blevet igen, men så længe alt ikke er indkapslet i is går det nok Laughing out loud Held og lykke på søndag.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk