Marathon på 40 uger. Uge 9

Morten Jensens billede

Uge 9.

Så kom vi ind i den uge hvor jeg skulle løbe mit andet halv marathon løb. Det var vores lokale fastelavnmarathon løb. Løbet starter fra brydeklubben BK Hermod´s klubhus på Enggade i Horsens.
Jeg løb kun en ½ marathon ( 2.24.45), men det er nok det hårdeste løb, jeg har løbet end til dato. Vi skulle løbe 4 runder af 5,30 km. både på fortov og grusstier. Vi skulle løbe op af Alpe d`flintebakken og op af Col du tour voldgade. Til jer der bor i Horsens ved at det er nogle hårdere bjerge. Jeg syntes at det går rigtig godt. Jeg løber ikke så hurtig, men jeg kommer igennem.
Det er rigtig hyggeligt, at møde sådan en flok søde og rare mennesker, næste hver weekend. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at møde dem rigtig mange gange i 2011.

Dag 1. 5.4 km. på 30.52 min.
Dag 2. 5.4 km. på 31.08 min.
Dag 3. 5.4 km. på 31.34 min.
Dag 4. 21.095 km. på 2.24.45 timer.

Efter søndagens fastelavnsløb, har jeg gået og tænkt på, at købe mig et puls ur. Man skal jo passe på ikke at komme i overtræning, og på vej op af Col du tour voldgade, kunne jeg mærke, at min puls var meget høj. Så er der jo det store spørgsmål. Hvad for et ur skal man så købe?
Skal det være et ur med puls og gps? eller bare et puls ur? De priser der er på disse ure, skal man jo sikker på at man køber det rigtige.

Med løbehilsen
Morten Jensen
Horsensrun.

Links

#1

Lars Friis Farsøes billede

Jeg bruger til dagligt Garmin 205, dvs. uden pulsmåler, men jeg har et par gange prøvet Garmin 305 med pulsmåler. Det fungerer fint, og koster ikke voldsomt meget.

Men prøv at Google lidt - der er virkelig megen debat om emnet, og flere medier/magasiner har gennemført diverse brugertest Smile

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk