Marathon på 40 uger. Uge 8

Morten Jensens billede

Uge 8.

Det blev ikke meget løb i denne uge. Jeg var sgu træt og øm, efter sidste uges halv marathon løb i Holstebro. Men jeg er nu sikke på at, det ikke er sidste gang jeg tager derop. Så vi ses nok næste år.
Tirsdag tog jeg en lille tur på 7,15 km. Det var dejlig, at få løsnet musklerne. Det stor mål i uge 8 var, at Horsensrun har lovet at deltage, når Atletica-Tri skulle forsøg på at slå verdens rekorden i 24 timers stafet. Vi skulle ikke deltage i rekord forsøget, men bare løbe med, så løberne fra Atletica-Tri ikke skulle føle sig helt alene, når de løbe rundt på Søndergade i Horsens. Løbet startede kl. 14.00 ude for tøj butikken Hansen & Nissen. Ruten er en rundstrækning på 1 km. på Søndergade.
Jeg løb de første 2 timer og fik tilbage lagt 20 km. Så blev jeg afløst af Lars Mose, som løb 15 km. lørdag. og som også vil løb en tur om søndagen.
Det gik faktisk rigtig godt, jeg var selvfølgelig lidt træt til sidst, men jeg tror at, det ligeså meget var fordi, jeg viste at jeg snart var færdig. Jeg tror måske at jeg godt kunne ha taget et par omgange mere, måske ikke 10, men 3,4 eller måske 5. Men jeg er godt tilfreds, for jeg skulle jo også løbe hjem, ligesom jeg var løbet derned.
Resultatet af rekord forsøget, kan ses på Atletica-tri `s hjemmeside. Se link.
Alt i alt en uge, hvor jeg fik lødet 30 km. på 2 dage
Dag 1. 7.15 km. på 44.42 min.
Dag 2. 23 km. på 2.19 time.
Jeg skulle ha haft en dag mere på 7 km. men sådan blev det ikke.
Næste uge er den store begivenhed fastelavnsmaraton i Horsens. Jeg skal løbe en halv marathon. Det er jeg meget spændt på, for vi skal jo være udklædt som et eller andet. Jeg ved ikke endnu hvad jeg skal udklædes som, men der kommer nok nogle gode ideer i løbet af ugen.

Med løbehilsen
Morten Jensen
Horsensrun

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk