Marathon på 40 uger. Uge 7.

Morten Jensens billede

Uge 7.
Så kom den forbandende sne igen.  Nu troede jeg lige, at det skulle blive ved, med at være godt vejr. Men det har så betydet, at jeg er kommet ind døres igen. Så den har stået på 3 gange løbebånds løb i den her uge. Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Jeg vil ikke løbe ude, i sådan et vejr. Jeg har stadigvæk en frygt, for at glide og der efter træde forkert på foden, for så at blive skadet. Det er jo ikke det samme, som at komme ud, men et godt alternativ er løbebåndet da.

Dag 1. 6,4 km på 37,45 min.
Dag 2. 7,5 km på 45,00 min.
Dag 3. 21,095 km på 2,25,21 time.
Så fik jeg løbet mit første halvmaraton i 2011. Og det gik rimelig godt, syntes jeg selv.
Selve løbet var en rigtig god oplevelse, en dejlig rute, men en hård rute. Vejret har været en modspiller i ugen op til løbet. Vi måtte ud at løbe på grusstier med sne og i skoven med sne. Men det betød ingenting, der var en masse flinke og glade mennesker. Både dem selv løb, men også dem som hjalp til. Der er noget positivt over mennesker, som kommer ud til alle de løb, der er rundt omkring i Danmark. Der er kun glade løbere til.. Til alle jer, som ikke har prøvet at løbe Holstebro by maraton, så syntes jeg at, i skulle prøve dette løb.
Vi ses derude

Med løbehilsen
Morten Jensen
Horsensrun

#1

PSs billede

Det kan godt betale sig at tjekke vejenes tilstand ud selv om det har sneet. Hvor jeg bor er de fleste veje og stier stadig tøre og farbare.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk