Marathon på 40 uger. Uge 40.

Morten Jensens billede

 

Uge 40.

Så kom uge 40. Så det er nu jeg skal løbe mit marathon nr. 2. nogensinde.

I de sidste uger, har jeg været helt ved siden af mig selv. Der er noget i min krop, som skrider efter at komme ud at løbe. Men fornuften siger, at jeg skal være klar til søndag den 9. oktober.

Ventetiden er nok det værste her i livet. Tænk på alle de store oplevelser, man skal vente på her i livet. Dem skal man næsten også altid vente på.

Sådan så min løbe uge ud:

Dag 1. 5.3 km. på 30,03 min.

Dag 2. 5.3 km. på 32,16 min.

Dag 3. 42,195 km. 4.23.00 time.

Så nåede jeg mit mål. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg satte mig for at løbe sammen med de fartholder ( Klaus Egedesø og Thim Vilstrup) som løb på 4 timer 15 min. Det gik også rigtig godt, end til vi kom ud omkring 31 km. Der måtte jeg satte farten ned. Jeg var også nød til at gå en gang imellem, især ved de bakker der var på ruten. Jeg syntes at det var et rigtig godt løb. Der er jo altid noget der gøres bedre, men alt i alt syntes jeg at det var et godt arrangement, som arrangørerne kunne præsenterer for de mange løbere, der valgte at bruge en søndag i Horsens.

Jeg syntes at det var en god ide at læse Testløbere Poul Bjerrum`s anmeldelse af Eventløbet i Horsens.

Hvordan har jeg det så i dag mandag? Jo tak. Jeg har det faktisk rigtig godt. Oki. jeg kan godt mærke mine ben, især mine lår er lidt ømme, men ikke mere end at jeg skal ud for at løbe en lille tur i morgen tirsdag. Hvis der var nogen der spurgte mig i går, om jeg skulle løbe maraton igen. Så var svaret nok blevet nej. Men i dag vil jeg ikke udelukke det. Men end til videre bliver jeg ved med at løbe halv Marathon distancen. Så kan det godt være, at jeg næste år vil prøve kræfter med Marathon distancen igen.

Hvad har det så givet mig, at skrive denne blog? Ja. Det har været med til at få mig ud, for at løbe  de kilometer, som der skal til for at gennemføre et marathon løb. Så det har været med til at presse mig af sted. Jeg syntes også at det har været sjov, at skulle skrive noget om de oplevelser man får, når man køre ud til de forskellige løb, som jeg og mange andre har deltaget i rundt omkring i Danmark. Man bliver ikke rig af at løbe, men man får et meget bedre humør. Så jeg kan kun opfordre jer, til at komme af sted. Vi har et pragtfuld land, med en flot natur, som kun venter på at blive brugt, til bla. Motion. Jeg håber at dem der har læst min blog, har kunnet få et indblik i hvad jeg har været igennem. Vi ses derude i den danske natur. 

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Links

#1

Sørens billede

Hej Morten

Stort tillykke. Det har været spændende at følge din træning. Du har været meget struktureret, og det er kommet dig til gode.

Held og lykke fremover :-)

Søren

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14200:

Anne Louise Sofie Larsens billede
Hvem er jeg. Ung pige på 37 år. Først startet med at løbe i januar 2019. Har nu løbet mit halv...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019