Marathon på 40 uger. Uge 4

Morten Jensens billede

Uge 4.

Jeg troede ellers at frosten var over, men det danske vejr er lunefuld. Nå! Men nu var jeg begyndt at løbe ude og jeg har vænnet mig til, at der kan være glat nogen steder.
Jeg blev noget så øm i hele kroppen, første gang jeg løb ude. Det var fordi jeg løbe og spænde for meget i musklerne. For sæt nu jeg gled og måske blev skadet. Det var sgu ikke til at holde ud at tænke på. For klubben ”Horsensrun” har tilmeldt alle i klubben til Holstebro by marathon den 20 februar. Jeg skal dog ikke løbe en hel maraton, men kun en halv. Men i min træningstilstand, er det vist også nok. Jeg skal jo først løbe en hel maraton den 9 oktober. ( Eventløbet: Se link.)
Dag 1. 4.2 km. På 25,42 min.
Dag 2. 4,2 km. På 24,03 min.
Dag 3. 5.4 km. På 31.58 min.
Dag 4. 10.8 km. På 1.04 time.
Men jeg syntes faktisk, at det går forbavsende godt. Det er en rigtig dejlig tid, nu hvor vi kan komme ude at løbe. Selv om der er lidt frost grader, så er faktisk dejligt at få rørt sig udenfor. Der er en hel del, som har fået den samme ide som mig, for man skal jo næste løbe med den enen arm, i vejret hele tiden, for så mange er der hilser på en når man løber. Nu løber jeg jo om morgenen, fordi jeg arbejder på aftenhold. Men der rigtig mange, som løber om morgenen. Der må sgu være mange, der arbejder på skiftehold. ;o)
Til at starte på, syntes jeg det var svært, at komme i gang, men når først jeg kom af sted, så gik det jo godt. Der var dog et problem.. Når jeg havde løbet i ca. 15 til 20. min. Skulle jeg sådan på toilet. Nu!! Og det rigtig træls.. Men så er der jo ikke andet at gøre, end at sætte sig bag en busk, også få det ud og håber at busken er stort nok, til at dække en, når man sidder der.
Men nu har jeg fundet, den måde som min løbe morgen skal forgå på.
Står op. Lave kaffe og mens kaffen bliver færdig, så laver jeg noget morgen gymnastik, så jeg kan få gang i kroppen. Så drikke jeg lige et stort kop kaffe, også skal jeg på toilet. Så er jeg klar til at løbe..

Med løbehilsen
Morten Jensen
Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Anette Lund Madsens billede
  Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk