Marathon på 40 uger. Uge 36.

Morten Jensens billede

 

Uge 36.

Selv om jeg ikke er helt frisk endnu, så kom jeg igen ud at løbe. Det var hårdt, men dejlig.

Sådan så løbe ugen ud.

Dag 1. 5.3 km. på 30.31 min.

Dag 2. 5.3 km. på 28.28 min.

Dag 3. 5.3 km. på 30.45 min.

Dag 4. 27.0 km. på 2.51.11 time.

Lørdag var jeg en tur på Mors. Der var der jo 100 mils Mors rundt. Det er nogle seje løbere, som tog af sted kl. 09.00 lørdag morgen.

Der var også andre løb på dagen. Såsom 3 og 6 timers løb, men også stafet. Så der var mange løbere og tilskuer.

Jeg var tilmeldt et 3 timers løb. Det skulle være den sidste lange tur, som jeg skulle ud på inden jeg skal løbe mit første marathon i 10 år. Jeg havde håbet på at komme ud på 30 km. Men det kom jeg ikke. Det var ellers et rigtig godt løbe vejr. Næsten ingen vind, overskyet også en flot natur omkring Nykøbing Mors.

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk