Marathon på 40 uger. Uge 35.

Morten Jensens billede

 

Uge 35.

Den tur fruen og jeg havde til Rubjerg Knude fyr, sidste søndag. Har taget pippet fra mig.

Jeg har været syg, så derfor har jeg ikke været ude at løbe i hele denne uge.

Da jeg var færdig med at løbe, så tog vi en tur ud til Rubjerg fyr. Vejret var oki, men der var da lidt overskyet. Så da vi kom ud til fyret, så skal jeg love for, at vejret viste tænder, med hagl, regn og kraftig vind. Så vi var driv våde fra inderst til yderst. Så er der sgu langt til Horsens. Så vi har været syge begge to. Træls..

Det er jo et skidt tidspunkt at blive syg på. Når der kun er 6 uger til mit store mål i 2011.

Men det skal nu nok gå.

Den store begivenhed i denne uge. Er helt sikket 3 timers løb på Mors på lørdag. Det skal der løbes 100 mils på Mors. Så har man krydret begivenheden med 6 timers, 3 timers og andre gode ting. Læs deres link.

Det er så den sidste lange distance, som jeg skal ud på, inden der står maraton i kalenderen den 9. oktober 2011.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk