Marathon på 40 uger. Uge 33.

Morten Jensens billede

 

Uge 33.

 

I denne uge skal jeg løbe mit halvmaraton nr. 20. Det bliver til Odder løbet, som fylde 39 år i år.

Tænk at man har arrangeret løb i Odder i så mange år. Nu har jeg jo boet i Odder, fra jeg var ganske ung, så jeg kender byen ret godt. Sidst i 70`erne startede jeg med at løbe med hjerteforeningen, som stod for Odderløbet dengang. Så som jeg husker det, så har der altid været 3 ruter. 10 km. 7 km. og 5 km. Først i 2010 fik man lavet en halvmaraton rute til Odderløbet. Det har altid været Vejlskoven som har lagt stier til Odderløbet. Der har jeg løbet rigtig meget, så jeg burde kende en hver sten på den rute.

Dag 1. 14,93 km. på 1,29,46 time.

Dag 2. 10,25 km. på 1,46,00 time.

Dag 3. 9,81 km. på 57,32 min.

Dag 4. 21,095 km. på 2,06,52 time.

Hold da helt kæft. Jeg var helt færdig efter Odderløbet. Jeg havde fuldstændig glemt hvor hård en rute som Odderløbet byder på. Selv om jeg har løbet i Vejlskoven en masse af gange.

Så tog den godt nok pusten fra mig. Det er bare op og ned hele tiden. Også må jeg siger at djævlebakken ikke er blevet nemmere med årene. Men jeg kom igennem på god nok tid.

Jeg er helt sikket med næste år, når Odderløbet har 40 års jubilæum. Jeg syntes at alle de ultra løbere, som render rundt i den danske natur, også skulle prøve kræfter med dette ”ultra skov halvmaraton”. Tjek deres hjemmeside. Se link.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Links

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk