Marathon på 40 uger. Uge 32.

Morten Jensens billede

 

Uge 32.

Det store mål i denne uge er 5 tårns marathon i Kalundborg. Det er et løb jeg har hørt meget om. Så jeg glæder mig til søndag.

Der er mange der siger, at jeg er klar til at løbe en hel marathon. Men jeg har det bedst med at holde den plan, som har lagt fra starten af. Nu er der jo ikke så lang tid til den 9. oktober. Jeg har løbet den rute, som vi skal løbe til eventløbet 4 gange. Det er en lidt kedelig rute, med nogle lange kedelige veje. Men der er også nogle steder på ruten, hvor der mulighed for rigtig mange tilskuer. Så skal vi også en tur forbi det gamle fængsel, hvor vi skal løbe runde i fængselsgård. Jeg glæder mig meget til den 9. oktober. Men end til da, så står den på mere træning og nogle flere halv marathon løb.

Dag 1. 10.6 km. på 1,03.00 time.

Dag 2. 12,7 km. på 1,14,09 time.

Dag 3. 21,095 km. på 2,06,19 time.

Det var noget af en oplevelse, at løbe 5 tårns maraton løbet i Kalundborg. For første gang i mit liv, skulle jeg løbe ind i 2 værtshuse (Kontoret og Kings pub) på den rute vi skal løbe. For os der løb halv marathon, kom vi ind i de 2 værtshuse 5 gange. Så skulle man jo tro, at jeg fik en pils, hver gang jeg kom forbi de værtshuse, men det fik jeg ikke. Hehe. Det er en meget flad rute, men det var en god rute. Jeg glemte sgu at stoppe uret da jeg kom i mål. Men ellers er jeg godt tilfreds med resultatet.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

#1

Trine Rings billede

Hej Morten.

Bare lige en hurtig kommentar, da Kalundborg er min hjemby og 5 tårns løbeklub er min fars klub, er jeg glad ved at høre at det var et godt løb. Man skal sørme passe på Kontoret og Kings!

 

:-)

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14819:

Lundby LØBs billede
Arrangerer løb med distancer på 5 km, 10 km og Halvmarathon. Herudover virtuelle løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk