Marathon på 40 uger. uge 3

Morten Jensens billede

Uge 3.

Det er så i denne uge jeg fyldte 50 år. Mandag og tirsdag fik jeg ikke løbet en eneste kilometer.
De to dage, fik vi masse af gæster og vi hyggede os bare. Det skal der også være plads til.
Men jeg kom igang igen onsdag. Så jeg kommer ud at løbe 3 gange i uge 3. Jeg løber hver anden dag, da jeg ikke har en god nok grundkondi. Men når den er ved at være der, så skal jeg øge antal af træningsdage pr. uge. Samtidlig skal øge længden af de ture jeg løber. De kloge siger, at man kun må øge sin træning med 10 % pr. uge. Det lyde da fornuftig nok, men jeg tror, at man lytte rigtig meget til sin krop. Den skal nok sende signaler, hvis du træner for meget.
Dag 1. 6.0 km. på 35.04 min. Løbebånd. Stryketræning af ryg og mave.
Dag 2.10.0 km. på 1:00:35 time. Løbebånd. Stryketræning af ryg og mave.
Dag 3. 7.5 km. på 50.35 min. Så kom jeg ud at løbe, det blev til den første tur rundt om Bygholm sø i 2011.
Det var sgu dejligt også var det jo et dejligt vejr. Men der var stadigvæk noget glat på vejen. Så det blev noget langsommere ved jeg har regnet med. Men jeg kom rundt.
Jeg har købt nye løbesko ( NB 760 ) Så dem fik jeg prøvet af, ved samme lejlighed. Det var en god oplevelse. De er utrolig lette, samtidlig med at de passer godt på min fod.
Jeg kan huske, da jeg for 30 år siden købte min første løbesko. Det var et finsk mærke
“ Karhu” Der var ikke meget affjering i hælen dengang, men de var nogen bedre end adidas og nike, man kunne købe dengang. Karhu er vist blevet opkøbt af et amerikansk firma, men om de laver løbesko mere, det ved jeg ikke.

Med løbehilsen
Morten Jensen
Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk