Marathon på 40 uger. Uge 29.

Morten Jensens billede

 

Uge 29.

 

Så kom jeg over vores fest i sidste weekend. Min samlever og jeg har lige rundet de 100 år og det fik vi fejret med en lille fest, for familie og vores venner. Det var en rigtig god dag, med god mad og kolde fadøl, også lidt rødvin. ;o)

Dag 1. 8,9 km. på 54,15 min.

Dag 2. 21,095 på 2.12.22 time.

Dag 3. 21,095 på 2,12,35 time.

Fredag tog jeg til Hjallerup, for at løbe halv marathon. Det regnede hele dagen, men da vi skulle i gang med at løbe, så var der opholdvejr. Der var ingen vind og omkring 17 grader. Godt vejr at løbe i. Jeg syntes at det var lidt hårdt, at komme i gang, men når først benene og kroppen får fat i rytmen, så gik det godt. Tiden var ikke af de hurtigste, men jeg kom igennem.

Så var der et rigtig godt depot, med alt hvad hjertet og krop har for af energi og vand.

Bagefter løbet var der aftensmad. Kold kartoffelsalat, frikadeller, salat, brød, en pils, kaffe og kage.

En god dag i det nordjyske.

Søndag tog jeg til Odense, for at løbe Fruens Bøge halv marathon. Se linket.

En rigtig flot rute omkring Odense Zoo og parken der.

Det var en dag, hvor regnen kom i en lin strøm fra himlen og det var en våd omgang.

Men som en sagde: Løb med indbygget vandkøling. Det har han jo ret i.. Hehe

Løbet gik godt. Jeg løb på næste samme tid som i Hjallerup. Der var ikke andet end nogle sekunder til forskel. Det var så mit 15 halv marathon i år og der kommer flere til.

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Løbefolket er nogle dejlige og positive mennesker. Der altid masse af glæde og humør, når man som jeg tager rundt, til de forskellige løb, der findes rundt omkring i Danmark. Og næste uge tager jeg en tur til syd Fyn for at løbe et halv marathon mere. Vi ses derude..

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14834:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk