Marathon på 40 uger. Uge 28.

Morten Jensens billede

 

Uge 28.

 

Jeg har ferie i ugerne 28, 29 og 30. Men det betyder ikke, at min træning stopper i de uger. Jeg prøver at komme af sted om morgenen, lige som jeg plejere. Så på med løbeskoene også af sted.

Dag 1. 8,82 km. på 53,29 min.

Dag 2. 10,72 km. på 1,03,10 time.

Dag 3. 21,095 km. på 1,57,49 time.

Torsdag valgte jeg at tag en tur til Glejbjerg mellem Kolding og Esbjerg. Der skulle jeg lige løbe mit halv marathon nr. 13. Det var min hurtigste tid nu på den distance nogensinde. Der var regn vejr hele dagen og det kunne ses på ruten. Den del af ruten, vi løb på grusvej, var der nogle store vandpytter på vejen. Så vi måtte ud at løbe i Klelund plantagen. Efter løbet var der sildemad og varm leverpostej og en fadøl. Det er ikke så ring endda.

Det er nok ikke sidste gang, jeg tager et eller andet sted hen, for at løbe et halv marathon mere i min sommerferie.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Links

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14834:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk