Marathon på 40 uger. Uge 27.

Morten Jensens billede

 

Uge 27.

Det store mål i denne uge, var en 30 kilometers løbe tur om lørdagen.

Ellers har det været en stille og rolig uge. Mandag løbe jeg til og fra arbejde. Det er sidste uge på arbejde, så står den på ferie i de næste 3 uger.

Dag 1. 5,2 km. på 29,54 min.

Dag 1. 5,2 km. på 27,30 min.

Dag 2. 14,9 km. 1,35,10 time.

Dag 3. 29,5 km. 3,13,31 time.

Min lange løbetur i denne uge, løb jeg rundt om Bygholm sø. Der er ca. 7,5 km. rundt og den løb jeg  skulle jeg så løbe 4 gange. På første omgang, mødte jeg Lars Mose, han var også ude at løbe sin morgenløbetur. Vi fik lige en lille snak. Mens vi snakkede kom der en dame og fortalte, at der løb en nøgen mand rundt på stierne. Mærkelig mennesker der kan finde på sådan noget.

På den sidste omgang, kunne jeg godt mærke at jeg var ved at være træt. Men jeg kom godt i mål og havde det faktisk ret godt. Jeg var selvfølelig træt i benene, men ellers var jeg oki tilpas.

Så er der ferie. ;o)

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14834:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk