Marathon på 40 uger. Uge 26.

Morten Jensens billede

 

Uge 26.

Så fik jeg købt et pulsbælte, til mit Garmin FR 110. Det er lidt sjov, at følge med i hvad puls man har, når man løber. Så skal jeg til at sætte mig ind i, det med maks. Puls og hvilepuls. Min maks puls har jeg målt til at være 191. Jeg har ikke målt min hvilepuls endnu.

Så er der vist også noget med pulszoner. De gange jeg har mit nye pulsbælt på, har min gens. Puls været på 160, 168, 161 og 161. Ja ja. Det finder jeg nok ud af engang.

Dag 1. 8,9 km. på 53,52 min.

Dag 2. 10,8 km. på 1,03,34 time.

Dag 3. 21,095 km. på 2,04,31 time.

Dag 4. 10,75 km. på 1,02,17 km.

Den store løbe oplevelse i denne uge, var helt sikket, det 15. Mjølner int. 1/1 og ½ marathon i Assens.

Det var første gang, at jeg skulle deltage i dette løb. Det er faktisk et terræn løb, da der ikke er meget vej og fortov på ruten. Ruten skulle for ½ marathon løberne, løbes 4 omgange og 8 omgange for 1/1 marathon løberne. Jeg løb på den hurtigste tid indtil nu. 2,04,31 time. Det er jeg rigtig glad for. Fordi at jeg syntes at jeg havde overskud, til at kunne løbe noget længere.

Min løbe status PT.: 12. stk. halv marathon. 2. stk. 30 kilometers løb. Også en masse træning. Kilometer i alt: 1031 km.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

#1

Sørens billede

Hej Morten

Med så mange halvmarathons og kilometer i benene er du vel egentlig allerede klar til marathon??!

Hvordan har du målt din makspuls?

 

#2

Morten Jensens billede

Hej Søren.

Du har nok ret i, at jeg er klar til at løbe et hel marathon. Men jeg tror at jeg venter til den 9 oktober. 

Jeg målte min maks puls ved, at tag pulsbælte på også løbe en tur. Da jeg havde løbet halv vejen, så fik den noget gas. På den måde fik jeg en maks puls. Jeg har ikke haft en højere puls siden. Men jeg skal da prøve på et tidspunkt.

Håber at det er svar nok.

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

#3

Sørens billede

Det er nok en god idé at vente til den planlagte debut.

Med hensyn til din makspuls, kan du roligt lægge nogle slag oven i den, du har fundet ved blot at løbe stærkt på en strækning. Med en rigtig makspulstest vil du uden tvivl nå højere op. Det er rigtig hårdt :-)

 

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk