Marathon på 40 uger. Uge 24.

Morten Jensens billede

 

 

Uge 24.

Jeg kom kun ud at løbe et par små ture i denne uge. Jeg fik en smerte i min højre hæl, efter min lange løbetur i sidste uge. Men hvis jeg kan holde mig skadefri, så er jeg er ved at have en grund form, så jeg kan klare at løbe en hel marathon. Men jeg holder mig til min plan, om at først løbe en hel marathon den 9 oktober 2011 i Horsens. Jeg glæder mig meget.

Dag 1. 8,91 km. på 55,00 min.

Dag 2. 21,095 km. 2,10 timer.

Den store løbe oplevelse i denne uge, var helt sikket Åbenrå bjerg marathon.

Jeg løbe en halv marathon. Det er første gang, at jeg var i Åbenrå for at løbe, men det er ikke sidste gang, at jeg kommer til det løb. Jeg kan godt forstå, at de kalder løbet for et bjerg marathon. Der er nogle kraftige stigninger på ruten. Men det passer mig godt.

Jeg har ikke været ude at ret meget i denne uge. Jeg har haft lidt ømhed i min højre hæl. Så jeg meget spændt, på at se om den holdt til min løbetur i Åbenrå. Det gjorde den, så jeg er godt tilfreds med min dag i det sønderjyske.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.  

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14834:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk