Marathon på 40 uger. Uge 20. Halv vejs.

Morten Jensens billede

 

Uge 20.

 

Nu er jeg nået halv vejen af mit mål. Jeg syntes at det er gået rigtig godt. Jeg har ikke haft nogen skader, eller på anden måde ikke kunnet løbe. Så i de første 20 uger, har jeg løbet  740 km i alt.

Der var en uge, hvor jeg ikke fik løbet, men der fik jeg en masse motion på anden vis. I uge 15 fik vi afviklet det store slagteriløb på Danish Crown Horsens. Det var en stor oplevelse at være med til.

De næste 20 uger, skal jeg løbe nogle flere halvmaraton løb. Den 28. maj står der broløbet over storebælt i kalenderen. Senere skal jeg løbe kalkmine løb og i samme uge Horsens folkeblad løbet. Begge er halvmaraton distancer.

Så skal foreningen Horsensrun til Blokhus, for at løbe maraton og hygge lidt. Jeg tager kun den halve distance her også.

End til videre har jeg løbet 7 halv maraton og jeg regner med at jeg kommer til at løbe 13 halv maraton løb i år. Der kan måske godt snige sig et enkelt halvmaraton ind senere. Men den 9. oktober, løber jeg helt sikket eventløbet i Horsens på maraton distancen.

Dag 1. 10,8 km. på 1,04,57 time.

Dag 2. 10,8 km. på 1,04,36 time.

Dag 3. 30 km. på 3,15,36 time

Dag 4. 8,89 km. på 55,26 min.

I de sidste par uge, har jeg været ude at løbe mellem 50 til 70 km pr. uge. Det må siges at være oki, men jeg mangle at komme ud på de længere distancer. Så derfor skal jeg begynde, at løbe ture på omkring 30 km.

 Dag 3 var jeg ude på min første lange tur. Det blev til ca. 30 km. Jeg har helt glemt hvor hårdt det var, men det fik jeg at mærke. De første 25 km. var faktisk nemme nok, men så kom trætheden snigende stille og rolig. Men jeg kom igennem hele turen og var forholdsvis frisk.

Sådan nogle ture skal jeg ud på nogle flere gange, inden den 9. oktober. Dag 4. var jeg lige ude at løbe en lille tur. Jeg kunne godt mærke, at jeg et par dage i forvejen, var ude på en lang løbetur.

Men det gik oki og det var rart at få løsnet musklerne lidt op.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

 

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk