Marathon på 40 uger. Uge 19

Morten Jensens billede

Uge 19.

Det grønne løb i Kjellerup, var ugens højdepunkt. Et løb som jeg aldrig har løbet før og som jeg heller ikke kendte noget til før i lørdags. Det var et rigtig godt løbe vejr. Der var næsten ingen vind, også var der en lille smule regn. Det var næsten et terræn løb, da vi skulle løb på grus stier og skov stier. Vi skulle også løbe op af trapper og ned ad trapper. Det var en hård tur. Men det gik rigtig godt. Jeg kan mærke, at jeg har ekstra kræfter, når ruten bliver hård. Dem skal jeg nok få gavn af senere på året, når jeg skal løbe et hel marathon i Horsens til oktober. Det er jo mit mål og i næste uge, er jeg nået halv vejen i min træning til en hel marathon.

Dag 1. 8,87 km. på 53,22 min.

Dag 2. 10,7 km. på 1,02,46 time.

Dag 3. 13,5 km. på 1,20,26 time.

Dag 4. 8,8 km. på 50,26 min.

Dag 5. 21,095 på 2,08,44 time.

Jeg fik løbet ca. 63 km. i denne uge.

Den 28 maj skal jeg løbe Storebælt halv marathon. Det glæder jeg mig helt vildt til. Der er over 12000 deltager til bro løbet. Tænk at komme til at løbe med så mange mennesker. Da jeg for 10 år siden løb mit første og eneste marathon løb i København. Var der 6000 mennesker dengang.

Det bliver fedt. Rigtig fedt. Vi ses til Bro løbet den 28 maj.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun. 

#1

Peter Holms billede

Spændende at følge din udvikling. Håber det går godt den 28 maj!

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14834:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk