Marathon på 40 uger. Uge 18.

Morten Jensens billede

 

Uge 18.

 

Søndag i uge 18 var jeg i Odder, for at løber mit 6 halv marathon i år. Odder halv marathon er et rigtig godt løb. Der var 1000 deltager, mødt op for at komme ude at løbe rundt i Odder og Odder opland. Det er en dejlig tur, hvor der ikke er mange stigninger. Ja. Man kan næsten sige at ruten er flad som en pandekage. Det var varmt, men jeg løb på den bedste tid i år. 2.08.32 time. Det er omkring 7 minutter hurtigere, end min næste hurtigst tid. Jeg er rigtig godt tilfreds, med den udvikling jeg har været vidne til. 

Dag 1. 13.5 km. på 1.21.04 time

Dag 2. 13.5 km. på 1.20.52 time

Dag 3. 13.5 km. på 1.19.33 time

Dag 4. 21,095 km. på 2.08.32 time.

Jeg fik ikke løbet så mange kilometer, som i sidste uge. Men det blev alligevel til 61 km på 4 dage. Det er omkring 14 km. pr dag.

Som i kan se, så er jeg blevet rigtig glad for halv marathon distancen, Så jeg tager til Kjellerup lørdag den 14 maj, for at løbe endnu et halv marathon løb.

Så kan jeg jo ikke lade være med at grine lidt, når jeg ser på mit Garmin forerunner 110, om den distance, jeg nu har løbet, nu også passer på kilometer. Jeg har jo flugt med, i nogle af de diskussioner, som har været inde på dourun.dk.

Ja ja. Så nørd`et bliver jeg nok aldrig.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14940:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina