Marathon på 40 uger. Uge 16

Morten Jensens billede

Uge 16.

Så er vi kommet til den uge hvor påsken kommer. Jeg er kommet godt i gang i denne uge. Jeg løbe frem og tilbage på arbejde. Så på de 3 arbejdsdage der var i den uge, fik jeg løbet 31,2 km. det gik faktisk rigtig godt. Så jeg fik løbet omkring 50 km. Når jeg så også har fået løbet 4 halv marathon, siden jeg startede på mit projekt, om at løbe et hel marathon i uge 40. Jeg regner med, at jeg snart skal ud at løbe en distance på 28-30 km. Bare for at se, hvordan kroppen vil reagere på den belastning. De længste distancer, som jeg har løbet end til nu, har været halv marathon og der har det gået godt. Ikke fordi jeg løber hurtig, men jeg kommer igennem. Jeg har det godt, men mine ben er lidt ømme.

Dag 1. 10,4 km. på 1.01.45 time.

Dag 2. 10,4 km. på 1.02.24 time.

Dag 3. 10,4 km. på 1.01.21 time.

Dag 4. 13,7 km. på 1.20.00 time.

Dag 5. 5,3 km. på 30.32 min.

 

I næste uge må vi ses, om jeg får løben ligeså mange kilometer, som i denne uge.

Den 7 maj drager jeg til Odder for at løbe mit halv marathon nr. 6 i år. Det glæder jeg mig til.

Så har jeg, i denne uge tilmeldt mig til Skanderborg sø halv marathon den 18 september.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsens.   

 

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk