Marathon på 40 uger. Uge 14 og 15

Morten Jensens billede

Uge 14 og 15

I uge 14 fik jeg løbet normalt, dog løb jeg slagteriløbet forskudt, så det blev søndag den 10 april.

Ellers var det normal træning.

Dag 1. 9.00 km. på 52,02 min.

Dag 2. 10,25 km. på 1,01,11 time

Dag 3. 9,00 km. på 52,23 min.

Slagteriløbet halv maraton 21,095 km på 2,19,41 time.

Det var rigtig træls løb. Der var kun Lars Mose og mig selv sagde hunden. Mose løb maraton. Det vil sige 31 omgange rundt om Danish Crown. Jeg skulle nøjes med at løbe 15 omgange + en prolog på 650 m. Når der ikke var flere, som skulle løbe, så var det en rimelig kedelig tur, bare løbe runder af 1363 m. Men det kom jeg nu oki igennem. wink

 

Men i uge 15. fik jeg ikke løbet noget som helst. Der var alt for mange ting, som skulle hentes og bringes. Så der tog jeg fri fra min normale træning.

Men på dagen, hvor slagteriløbet skulle løbe af staben. Der kom jeg til at svede. Der var et pragtfuld vejr og en masse dejlige mennesker, som var kommet til Horsens for at løbe rundt om Danish Crown. Jeg var sgu lidt misundelig på deltagerne, tænk at løbe rundt på sådan en kort bane med så mange løbere. Så tror jeg faktisk godt, at jeg kunne løbe noget hurtigere.

Men det var en kanon oplevelse at være med til.

 

Jeg synets at i skal læse Søren H. Mikkelsen anmeldelse af slagteriløbet 2011.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun

  

Links

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk