Marathon på 40 uger. Uge 12

Morten Jensens billede

Uge 12.

 

Det blev ikke løbet meget i denne uge. Lidt over 18 km. Jeg skulle havde været ude at løbe søndag, men det gode vejr, fik mig til at gå i haven i stedet for. Så jeg fik plantet nogle krukker til med blomster. Fik også smidt noget kompost jord ud over køkkenhaven.

Dag 1. 5,4 km. på 31,45 min.

Dag 2. 7,8 km. på 48,26 min.

Dag 3. 5,4 km. på 30,10 min.

Så jeg skal nok lige tag mig sammen i næste uge. Der skal nogle flere km. i benene.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun. 

Links

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk