Marathon på 40 uger. Uge 11

Morten Jensens billede

Uge 11.

 

I denne uge blev jeg bedt om, at være løbe guide for en meget erfaren marathon løber. Han har løbet 315 marathon løb og onsdag skulle han løbe sit marathon løb nr. 316. på datoen 16/3. Jeg skulle følge han rundt på den første omgang og så skulle han så selv løbe de sidste omgange selv. Det var en rundstrækning på lidt over 8 km. Det var en hyggelig tur med Toni E. Kjær. Han kunne fortælle en masse god og sjove historier om de mange år han har løbet marathon løb. Første gang jeg mødte Toni, var til slagteriløbet i 2010. Dengang løb han fra mig, men det gjorde han ikke denne gang. Nu er jeg også nød til at fortælle, at Toni er noget ældre end mig. Sådan ca. 18 år ældre.

Sådan fik jeg løbet i uge 11.

Dag 1. 16,8 km. på 2,02 time.

Dag 2. 7,2 km. på 41,52 min.

Dag 3. 21.095 km. på 2.15.10 time.

Søndag var jeg i Taulov for at løbe Taulov halvmaraton. Det var en god oplevelse, der var masse af mennesker. Det var både tilskuer og løbere. Der skulle løbes en 10 km. kl. 10.45 også en halvmaraton kl. 11.00. Til at starte på var vejret ikke for godt, det var stille men koldt. Men solen kom nu alligevel frem og vi kunne løbe i solskin. Det er nok ikke sidste gang, at jeg tager til Taulov, for at løbe halv marathon.

 

Med løbehilsen

Morten Jensen

Horsensrun. 

Links

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14834:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk