Marathon på 40 uger. Uge 10

Morten Jensens billede

Uge 10.
I denne uge skulle jeg ikke ud at løbe nogle løb. Så det var bare træning. Det var faktisk dejlig ikke at skulle noget. Man kunne bare tag løbeskoene på og tag en tur. Jeg måtte hvile ud i 2 dage, inden jeg kom ud at løbe igen efter fastelavnsmaraton. Det var sgu en hård omgang. Som i har kunnet læse fra de tidligere ugers beretning, så har i de sidste 3 uger været ude på løbe ture på over 20 km. mindst en gang pr. uge. Det har altid været lørdag eller søndag, hvor den har stået på lange ture. Men det er jo ikke nok. Der skal mange flere km. i benene, inden jeg er klar til at løbe en hel marathon. Men jeg skal nok nå det. Der er jo 30 uger endnu.

Dag 1. 5.4 km. på 32,17 min.
Dag 2. 5,4 km. på 30,58 min.
Dag 3. 10.8 km. på 1,00,18 time.
Dag 4. 10.7 km. på 1,04,01 time.

Søndag den 20 marts skal jeg så løbe mit 3 halvmarathon. Det er i Taulov og jeg glæder mig. Det bliver spændene at se, om jeg kan løbe lidt stærkere end de sidste halvmaraton, jeg har løbet i år.
Så vi ses i Taulov.

Med løbehilsen
Morten Jensen
Horsensrun.

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk