Klovborgløbet 2010

Morten Jensens billede

Søndag den 5. september 2010 i Klovborg skinnede solen fra en skyfri himmel og jeg var taget til Klovborg for at deltage i klovborgløbet for første gang.
Når man alligevel, skal ud at løbe en tur, så kan man ligeså godt deltage i nogle af de små løb, som er rundt omkring i Danmark.
Så jeg gik på nettet, for at finde et løb omkring Horsens og der var faktisk et par stykker.
Men jeg valgte Klovborg. Pris for at deltage var på 50 kr. og så en tyver ekstra for at eftertilmelde sig på dagen. Så 70 kr. plus benzin frem og tilbage. Det er sgu da billigt.
Det er nu sjovere at løbe, når der er flere end kun en selv. Der var vel omkring 160 til 180 deltagende. Så der var nok at snakke med før, under og efter løbet. Og det var hyggeligt. ;o)

Der er 3 ruter, man kunne vælge mellem at løbe. 3,5 km., 5,5 km. også 11,5 km.

Jeg tog den mellemste rute. Det var en rigtig god tur. Man skulle både løbe på skov stier og på små skovveje, som kun bestod af 2 hjulspor. Jeg troede faktisk ikke at der var sand, inde i de skove, men det var noget af det underlag, som vi skulle løbe i. Vi var også ude på de små veje omkring Klovborg, inde vi kom ind til mål. Til de medhjælpere som var placeret uden på ruten, for at hjælpe løberne den rigtige vej, skylder jeg en stor tak, for uden dem, var jeg nok løbet forkert nogle gange.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse og jeg tager nok til Klovborg i 2011 også. Til alle i andre der læser dette, så syntes jeg i skulle prøve dette løb. Gå ind på www.kfvenner.dk for at læse mere om løbet.

Mvh.
Morten Jensen

Om bloggen

Morten Jensens billede
Et hyggeligt løb i Klovborg.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk