Så går der ski i den

Anne Marie Geisler Andersens billede

Det går fremad med forberedelserne til vores 24-timers løb til sommer. Senest er vi blevet en person mere i gruppen, så vi nu er fire mennesker, der skal deltage i løbet for at sætte fokus på psykisk sygdom.

Min kæreste og jeg træner noget sammen, selv om han nu også bruger meget tid på crossfit - den helt store dille. Jeg har selv overvejet at starte efter vinterferien, men jeg er lidt bekymret for, om jeg bliver for stor og tung til de lange løbedistancer. Da jeg i sin tid dyrkere konkurrencegymnastik fandt jeg ud af, at jeg ret hurtigt udvikler store muskler. Men jeg tror nu alligevel, jeg har lyst til at snuse lidt til det der crossfit.
Ligeledes kan jeg heller ikke lade være med at tage på skiferie. Sidste år fik jeg dog øjnene op for langrend, og nu kan jeg slet ikke forestille mig kun at stå på alpin eller snowboard en hel uge. Regner med at vi tager en halv dags langrend hver dag, og at vi så kan tage halve dage med alpin, snowboard, telemark og snowblades. Telemark prøvede jeg for første gang sidste år, og det kunne jeg godt tænke mig at arbejde mere med. Snowblades er bare super sjovt, fordi man så let kan hoppe og dreje/rotere. Hvorom alting er så tror jeg ikke langrend er den allerdårligste idé. Det bidrager jo altsammen til formen.

Hvad angår løbetræningen så er jeg ved at nå et niveau, hvor jeg løber knap 50 km i snit hver uge. I dag skal vi for anden gang have leget lidt med nogle intervaller, selv om jeg ikke er meget for det. Er blevet lidt for magelig og kan godt lide bare at løbe i mit eget tempo. Jeg bruger løbeturene til at stresse af og samle tankerne. Det er ofte der, jeg får idéer til en ny og anderledes valgvideo eller til et af mine mange debatindlæg. Og så får jeg meget energi af at løbe. Ja, jeg synes faktisk, at jeg får mere fra hånden, når jeg også prioriterer at få løbet, for det giver mig mere overskud i dagligdagen. Ligeledes er det et vigtigt element i kampen for at holde stress og depression fra døren. Jeg er vokset op med en far, der lider af sidstnævnte - har gjort det i mange år og i perioder har været ret så syg. Selv har jeg haft to depressioner, og er for tiden ved at komme mig over den sidste. I den forbindelse er løb super vigtig.
Og så er det bare en ekstra gevinst, at jeg nu også kan bruge løb til i kampen for at skabe bedre forhold for mennesker med psykisk sygdom.

Støt vores projekt på Facebook via: http://www.facebook.com/Anne.Marie.Geisler.Andersen?ref=profile#!/group.php?gid=252824948514

Anne Marie

Billeder

#1

jxvbzbZQs billede

#2

cawdjcAXs billede
http://www.teutonia-hausen.de/p/moncler.asp moncler jacke herren , http://www.eftc-europe.com/uggblackfriday.asp uggs black friday deals , http://www.darumacoins.co.jp/media/uggs.php アグ ブーツ 激安 , http://www.eftc-europe.com/uggblackfriday.asp ugg boots cyber monday , http://www.holteninstitute.com/web/moncleroutlet.asp moncler lisette ,

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14601:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk