Så er formen ved at være til et rekordforsøg...

Anne Marie Geisler Andersens billede

Så er formen ved at være der til mit lille danmarksrekordforsøg i 24-timersløb den 26.-27. juli. Efter en mega hård uge rent arbejdsmæssigt - en af de hårdeste længe - har jeg netop været ude på en lille 10 km'er. De første par km løb jeg bare derudaf, men fra 2-4 km fik den gas. Kan ikke huske, jeg nogensinde før har løbet 2 km i træk på 8 minutter;) Bagefter luntede jeg videre - sådan føltes det i hvert fald - men uret svingede mellem 4.45 og 4.30. For en ultraløber som mig, har det altid været at betragte som hurtigt, så der må være sket noget.

Kører ikke med kostplan

Nu skal jeg bare sørge for ikke at smide det hele væk på en uges studietur til New York. Må have løbeskoene med og sørge for ikke at komme alt for sent hjem eller få for meget alkohol indenbords. Egentlig går jeg ikke så forfærdeligt meget op i, hvad jeg indtager. Selv om mange ofte antager, at en sportstosse som mig, da må have en kostplan. Det skal være sjovt at træne, og det synes jeg ikke det er, hvis hele mit liv skal passes ind efter det. Jeg spiser varieret, men bestemt også kager og søde sager for at få kalorier nok. Jeg drikker også alkohol og det endda temmelig ofte - til gengæld drikker jeg kke så meget af gangen. Men det er nok ikke på kosten, jeg skal hente de sidste 9 km for at slå danmarksrekorden på 217,75 km;o)

Håber at hente de sidste km på øget tempo og distance 

Til gengæld har jeg fået øget tempo og distance en anelse sammenlignet med træningen frem mod VM i 2012. Troede rent faktisk ikke, det var muligt i starten af året, da jeg var nybagt medlem af Borgerrepræsentationen og mor til to helt små piger, men det er lykkedes at passe ind i en dagligdag med arbejde, politik og famile. Juni er rent faktisk allerede nu den måned, hvor jeg har løbet næstflest km. Her den 20. juni er jeg oppe på 223, i maj løb jeg samlet 313 og i februar tredjemest med 217 km. Jeg skulle dog også minimum over de 300 km denne måned, og i starten af juni tænker jeg at toppe på ugebasis med 100 km på en uge. Hidtil har jeg kun været oppe på godt 90 km eller lidt mere.

Formen er ved at være i top, og det er motivationen også for at forsøge at slå rekorden...

 

 

 

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk