På vej mod Bornholm

Anne Marie Geisler Andersens billede

Den sidste uge har jeg tilbragt på skibet Vædderen, der sejlede langs Grønlands kyst. Vi var på orienteringsrejse med Folketinget. Heldigvis var der løbebånd ombord på skibet, så jeg fik løbet knap 50 km - heraf en enkelt tur på land. Den længste tur var på 15 km - så sidste rigtig lange tur var Copenhagen maraton.

I dette øjeblik er vi ved at få det sidste at spise og drikke i lufthavnen. Jeg føler mig rimelig oplagt, selv om jeg ikke har fået meget søvn de sidste tre-fire dage, bl.a. fordi jeg stod op midt om natten for at se hvaler. Det lykkedes dog at få en god nats søvn i nat.

Morten og jeg er begge meget spændte, da ingen af os har løbet 24-timers løb før. Jeg er spændt på, om jeg kan nå mit mål på 125 km.

#1

Anette Lund Madsens billede

Held og lykke med løbet - synes bare det er kanonflot, at du gør det! Og jeg glæder mig meget til at høre, hvordan det gik!

venlig hilsen
Anette

#2

Frederik Liljefreds billede

Tillykke med sejeren Laughing out loud

Du kom lidt længere end forventet Smile

http://tejnif-lob.dk/www/6dagsloeb/24hourfemale.htm

#3

Henrik Lund Jensens billede

Hej Anne Marie

Det er helt vildt sejr - landsholdsklasse!!!!

Jeg kender dig kun fra sitet - RESPEKT

Henrik Lund Jensen

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14684:

Heidi Sonne Dominos billede
Jeg er motionist og løber en del i min fritid. Har løbet 5 maratons og er i gang med at komme i...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk