På vej mod Bornholm

Anne Marie Geisler Andersens billede

Den sidste uge har jeg tilbragt på skibet Vædderen, der sejlede langs Grønlands kyst. Vi var på orienteringsrejse med Folketinget. Heldigvis var der løbebånd ombord på skibet, så jeg fik løbet knap 50 km - heraf en enkelt tur på land. Den længste tur var på 15 km - så sidste rigtig lange tur var Copenhagen maraton.

I dette øjeblik er vi ved at få det sidste at spise og drikke i lufthavnen. Jeg føler mig rimelig oplagt, selv om jeg ikke har fået meget søvn de sidste tre-fire dage, bl.a. fordi jeg stod op midt om natten for at se hvaler. Det lykkedes dog at få en god nats søvn i nat.

Morten og jeg er begge meget spændte, da ingen af os har løbet 24-timers løb før. Jeg er spændt på, om jeg kan nå mit mål på 125 km.

#1

Anette Lund Madsens billede

Held og lykke med løbet - synes bare det er kanonflot, at du gør det! Og jeg glæder mig meget til at høre, hvordan det gik!

venlig hilsen
Anette

#2

Frederik Liljefreds billede

Tillykke med sejeren Laughing out loud

Du kom lidt længere end forventet Smile

http://tejnif-lob.dk/www/6dagsloeb/24hourfemale.htm

#3

Henrik Lund Jensens billede

Hej Anne Marie

Det er helt vildt sejr - landsholdsklasse!!!!

Jeg kender dig kun fra sitet - RESPEKT

Henrik Lund Jensen

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14380:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk