På vej mod 24-timers løbet - så er der ved at komme lidt fart på

Anne Marie Geisler Andersens billede

Hjemvendt fra langrendsskiferie, er Morten og jeg efterhånden kommet godt igang med intervaltræningen. Vi løber intervaller hver onsdag og løber lidt længere hver gang. Morten har fundet et lille sted ude ved Utterslev mose. Der er tre km derud og tre km hjem igen. Intervallerne, der er 500 meter lange, løber vi i en lille cirkel i et noget bakket terræn. Morten er oppe på 10 intervaller, og jeg på 8. Jeg løber en tur mere hver gang. Målet er at komme op på 12, og derefter vil jeg fokusere på at komme op i et højere tempo.
I dag var vi til Spartas søndagstræning. Det var en dejlig tur ud omkring Damhussøen og Utterslev mose. Fuglene sang, solen skinnede, og man kunne mærke, at foråret er på vej. Vi løb 23 km; første halvdel på 5 min/km og sidste halvdel på 5.10. Jeg kan mærke, at jeg har lettere ved at øge distancen end ved at øge tempoet. Mit mål er at kunne gennemføre et marathon på tre en halv time, og det kan jeg, når jeg kan holde et tempo på 5 min/km. Lige nu ligger det tempo, som jeg kan holde på de rigtig lange distancer, formentlig omkring 5.05/km, så der er ikke så langt igen for at nå målet.
Hvad angår vores 24-timers løb på Bornholm, som jo er det, jeg blogger om her, så satser jeg på at løbe minimum de første 50 km i et stræk - også gerne mere. Samlet set vil jeg gerne op over 125 km - et mål, der formentlig bliver øget lidt hen af vejen. Der er jo pres på, eftersom vores fjerde deltager Rikke har proklameret, at hun gerne vil op omkring de 200 km. Rikke løber ca. 70 km om ugen - hun er jo helt vild!

Billeder

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14683:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk