Mental opladning før rekordforsøget

Anne Marie Geisler Andersens billede

Så har vi været ude at se ruten, hvor jeg i morgen skal løbe 24-timersløb, samt set 48-timersløbet blive skudt igang. Har haft hjertebanken flere gange af bare spænding og kan godt mærke sommerfuglene i maven.

Nedtrapning og restitution

Vi løb fem km i dag - tog en enkelt runde på ruten, der er præcis 1 km lang. Havde brug for lige at mærke, hvor kroppen var, og for at blive varmet igennem. Ryggen har det bedre end længe, og jeg sætter min lid til, at den løsner sig i morgen, når kroppen bliver varm. Det var også rart kortvarigt at komme op i tempo. Når man trapper ned to uger før løbet (har løbet henholdsvis 50 km og 23 km de sidste to uger) kan man nemlig godt føle, at man kommer helt ud af form.

Rute, vejr og forplejning

Ruten er tæt på optimal. Bortset fra et par skarpe kurver ligger den i skygge og er fuldstændig flad. Der er et glimrende depot, hvor man sågar kan få sushi. Lige før depotet er opsat en bruser med koldt vand. Ikke så tosset, for det bliver temmelig varmt i dagtimerne. Til gengæld bliver natten formentlig temmelig behagelig, og regnvejret ser ud til at have skubbet sig frem til efter løbet.

Mental forberedelse

Lige nu føler jeg mig træt og afslappet. Tror egentlig det er sådan, det skal være dagen før. Man skal jo helst ikke være tændt for længe før løbet, men toppe på dagen. I ultraløb kan alt ske. Men hidtil er det gået som planlagt, og jeg tror stadig på det. I morgen skal være dagen!

Billeder

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Lars wolffs billede
  Team elena run løbet blevet den bedste succes i af de 3 år . Vi har er stolte at kun sige vi holder det igen.
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14332:

Niels Ginges billede
Jeg er årgang 1968, og har løbet siden sommeren 2016. Jeg har (oktober 2019) løbet en del småløb og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk