Mental opladning før rekordforsøget

Anne Marie Geisler Andersens billede

Så har vi været ude at se ruten, hvor jeg i morgen skal løbe 24-timersløb, samt set 48-timersløbet blive skudt igang. Har haft hjertebanken flere gange af bare spænding og kan godt mærke sommerfuglene i maven.

Nedtrapning og restitution

Vi løb fem km i dag - tog en enkelt runde på ruten, der er præcis 1 km lang. Havde brug for lige at mærke, hvor kroppen var, og for at blive varmet igennem. Ryggen har det bedre end længe, og jeg sætter min lid til, at den løsner sig i morgen, når kroppen bliver varm. Det var også rart kortvarigt at komme op i tempo. Når man trapper ned to uger før løbet (har løbet henholdsvis 50 km og 23 km de sidste to uger) kan man nemlig godt føle, at man kommer helt ud af form.

Rute, vejr og forplejning

Ruten er tæt på optimal. Bortset fra et par skarpe kurver ligger den i skygge og er fuldstændig flad. Der er et glimrende depot, hvor man sågar kan få sushi. Lige før depotet er opsat en bruser med koldt vand. Ikke så tosset, for det bliver temmelig varmt i dagtimerne. Til gengæld bliver natten formentlig temmelig behagelig, og regnvejret ser ud til at have skubbet sig frem til efter løbet.

Mental forberedelse

Lige nu føler jeg mig træt og afslappet. Tror egentlig det er sådan, det skal være dagen før. Man skal jo helst ikke være tændt for længe før løbet, men toppe på dagen. I ultraløb kan alt ske. Men hidtil er det gået som planlagt, og jeg tror stadig på det. I morgen skal være dagen!

Billeder

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14683:

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk