Løb for Sind

Anne Marie Geisler Andersens billede

Landsforeningen SIND har i år 50 års jubilæum, og det vil i løbet af året blive markeret rundt omkring i landet. En af de lidt mere bemærkelsesværdige markeringer finder sted i Rønne på Bornholm fredag d. 18. juni. Her vil undertegnede sammen med Lars Christensen fra Sind Bornholm og min forlovede, Morten, deltage i et 24-timers løb på Bornholm. Med vores deltagelse i løbet håber vi at skabe opmærksomhed omkring Sind og Sinds arbejde, men også på at få samlet penge ind til et af Sinds projekter.

Det meget ambitiøse mål er at indsamle 500.000 kr., som vi håber at kunne skaffe ved at give firmaer mulighed for at købe reklameplads på vores løbetøj. De indsamlede penge vil blive brugt til at producere en undervisnings-dvd omkring madlavning til mennesker med psykisk sygdom, da det at lave mad godt kan volde ret så store problemer for nogle mennesker. Eksempelvis kan bare det at skulle købe ind eller at skulle håndtere diverse køkkenredskaber føre til decideret angst. Dvd-projektet har været undervejs i nogle år og vil få deltagelse af den kendte Kogemand Nikolaj Kirk, som, vi håber, ligeledes vil komme og deltage i motionsløbet.

Lars, Morten og jeg selv er nu gået i intens træning for at blive klar til motionsløbet. Lars Christensen er ren nybegynder på de lange distancer og er med sine 50 år også en af de ældste blandt samtlige tilmeldte til 24-timers løbet. Lars har ikke de store erfaringer med løb ej heller med fysisk træning, så for ham er det en stor udfordring, som jeg dog er overbevist om, at han vil klare efter bedste evne. Morten og jeg har løbet en del. Morten har løbet maraton på under tre timer, og jeg selv har hidtil gennemført to. Mit maratonmål er at komme ned under tre en halv time. For tiden løber jeg 40-50 timer om ugen, og Morten og jeg har netop taget hul på intervaltræningen.

Hvis du skulle have lyst til at følge vores/mine forberedelser til løbet, så vil jeg frem mod løbet blogge på denne side. Hvis du ligeledes har lyst til at støtte projektet, så har vi lavet en gruppe på Facebook, som du er mere end velkommen til at melde dig ind i. Det er ikke mere end en uges tid siden, at den blev oprettet, og vi har allerede mere end 500 medlemmer. Gruppen hedder: www.facebook.com/group.php?gid=252824948514&ref=mf

Jeg ser frem til at blogge her på siden.
Anne Marie

Billeder

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14606:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk