Er nu på landsholdet for ultraløbere

Anne Marie Geisler Andersens billede

Efter at have snakket med landsholdskoordinatoren har jeg sagt ja tak til at være en del af det danske ultralandshold. Jeg glæder mig allerede til i oktober at skulle mødes med alle de erfarne løbere og få nogle tips til, hvordan jeg fremover skal træne. Og så ser jeg frem til forhåbentlig at få lov til at deltage i nogle af de internationale konkurrencer. Det kunne være så fedt at løbe sammen med de seje kvinder, som jeg løb mod på Bornholm. Og endnu federe kunne det være, hvis vi sammen kunne forbedre holdrekorden i 24-timersløb.

I dag har jeg desuden fået lavet en ultralydsscanning og fået bekræftet, at der ikke var tale om en blodprop, selv om lægerne syntes det lignede en sådan. Til gengæld havde min kiropraktor ikke svært ved at finde de ømme punkter!

Jeg venter med at købe nye løbesko, til jeg kan udføre en ordentlig test på løbebånd. Men de skal helt sikkert være minimum et halvt nummer større end de gamle. Til gengæld har jeg i dag brugt min præmie på 1000 kr til Intersport som bidrag til et nyt Polar løbeur, der kan måde puls og distance. Glæder mig til at tage det i brug.

Anne Marie

Billeder

#1

Jespers billede

Tillykke endnu en gang

Bliver spændende at følge dig, når du pludselig skal træne målrettet mod en konkurrence og omverdenen har forventning til dig...

Men mon ikke du klarer det også.. selvfølgelig
og så gælder det ellers bare om at suge til sig at gode (og dårlige) råd fra de mere erfarne.. Wink

Held og lykke med løberiet fremover

Om bloggen

Anne Marie Geisler Andersens billede
Landsholdsløber, sundhedscoach, politiker og mor til tre, Anne Marie Geisler Andersen, blogger om sine 24-timersløb. Hun satte tre gange i træk danmarksrekord i 24-timersløb, senest i 2017 ved at løbe 233 km på et døgn.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14330:

Janne Lykous billede
Jeg hedder Janne Lykou, har indtil videre løbet 33 halvmararthon. I 2020 er min plan at løbe...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk