Et helt nyt år

Karin Møllers billede

Det er fascinerende at tænke på, at helt nyt år med masser af muligheder ligger foran mig. Og hvad kan det så bruges til?
I 2009 pressede jeg min 5 km tid under en halv time . I 2010 fik jeg min 10 km tid under en time i allersidste forsøg. Der skal tiderne gerne blive.
Mine næste mål er at få min halvmaratontid ned i nærheden af to timer og forhåbentligt min maratontid under fem timer. Det er straks mere usikkert, for det halter jævnligt med træning af lange ture. Nogle gange tænker jeg også, at jeg skal lade være med at deltage i de lange løb, men det kan jeg altså ikke.
Jeg har også et hængeparti fra 2010. Etapeløbet i november på La Santa skulle under 5 timer. Det havnede på 5 timer og 5 minutter. Det skal der i hvert fald laves om på i 2011.

#1

henrietteks billede

 

 

Hej Karin....

 

kan lide når du skriver for det er god læsning for os men samtidig kan man mærke at det er løfter til dig selv og formaninger om at det bestemt ikke skal gå modsat det du regner med:)

og du har ret,, det er ikke vigtigt om man kommer i mål som den første eller nummer hundrede ud af tusind for man løber altid mod sig selv og de forhåbninger man har sat....

men god 2011 og forhåbentlige personlige rekorder:)

 

henriette Kjæhr

Om bloggen

Karin Møllers billede
Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15609:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up