Så er det sket!

Henrik Lund Jensens billede

Lillebælt halvmaraton er udsolgt

Tre dage efter tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon åbnede, kan løbet melde udsolgt. Tilmeldingen til løbet er sket med en hastighed, der minder om Usain Bolt på en 100 meter.

To timer efter tilmeldingen åbnede, var omkring 5.000 startnumre solgt, og 24 timer efter tilmeldingen åbnede, var der solgt over 8.500 startnumre. For at sætte det i perspektiv, tog det 5 uger sidste år, før alle 10.000 startnumre var udsolgt, og hastigheden det skete med overraskede dengang løbsarrangørerne, løbeklubben Lillebælt I Løb, meget positivt. Farten de mange løbsnumre blev udsolgt med, er ikke set lignende til noget dansk motionsløb, og det glæder arrangørerne.

”Vi er utroligt glade for at kunne melde udsolgt, så hurtigt efter at tilmeldingen åbnede. Det viser noget om, interessen for Lillebælt Halvmarathon er stor i Danmark, og der er behov for sådan et løb,” siger Jan Bilgrav, formand for løbeklubben Lillebælt I Løb.

Med alle løbsnumrene udsolgt kan næste etape af løbet begynde. Et af Lillebælt Halvmarathons mål er at hjælpe løberne på vej frem mod startdatoen den 8. maj. Således kan de finde træningsprogrammer, billeder, gode råd og praktiske informationer på Arena365, som er Lillebælt Halvmarathons fælles løbeforum. Her kan man også møde de øvrige deltagere og dele erfaringer, idéer og forslag.

Derudover kan løberne finde informationer om Lillebælt Halvmarathon og læse nyheder på løbets hjemmeside, lilebaelthalvmarathon.dk.

Lillebælt Halvmarathon arrangeres i fællesskab af Fredericia og Middelfart Kommune med løbe klubben Lillebælt I Løb som praktisk arrangør.

Yderlige informationer:

Anders E. Ernst, pressechef :

Lillebælt Halvmarathon: lillebaelthalvmarathon.dk

Mail til:

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina