Så er det sket!

Henrik Lund Jensens billede

Lillebælt halvmaraton er udsolgt

Tre dage efter tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon åbnede, kan løbet melde udsolgt. Tilmeldingen til løbet er sket med en hastighed, der minder om Usain Bolt på en 100 meter.

To timer efter tilmeldingen åbnede, var omkring 5.000 startnumre solgt, og 24 timer efter tilmeldingen åbnede, var der solgt over 8.500 startnumre. For at sætte det i perspektiv, tog det 5 uger sidste år, før alle 10.000 startnumre var udsolgt, og hastigheden det skete med overraskede dengang løbsarrangørerne, løbeklubben Lillebælt I Løb, meget positivt. Farten de mange løbsnumre blev udsolgt med, er ikke set lignende til noget dansk motionsløb, og det glæder arrangørerne.

”Vi er utroligt glade for at kunne melde udsolgt, så hurtigt efter at tilmeldingen åbnede. Det viser noget om, interessen for Lillebælt Halvmarathon er stor i Danmark, og der er behov for sådan et løb,” siger Jan Bilgrav, formand for løbeklubben Lillebælt I Løb.

Med alle løbsnumrene udsolgt kan næste etape af løbet begynde. Et af Lillebælt Halvmarathons mål er at hjælpe løberne på vej frem mod startdatoen den 8. maj. Således kan de finde træningsprogrammer, billeder, gode råd og praktiske informationer på Arena365, som er Lillebælt Halvmarathons fælles løbeforum. Her kan man også møde de øvrige deltagere og dele erfaringer, idéer og forslag.

Derudover kan løberne finde informationer om Lillebælt Halvmarathon og læse nyheder på løbets hjemmeside, lilebaelthalvmarathon.dk.

Lillebælt Halvmarathon arrangeres i fællesskab af Fredericia og Middelfart Kommune med løbe klubben Lillebælt I Løb som praktisk arrangør.

Yderlige informationer:

Anders E. Ernst, pressechef :

Lillebælt Halvmarathon: lillebaelthalvmarathon.dk

Mail til:

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  eg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14680:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk