Premiere på Morudløbet

Henrik Lund Jensens billede

Søndag den 31. oktober afvikler Morudløberne fra Morud Idrætsforenings Løbeklub for første gang Morudløbet med start og mål ved Langesøhallen.
- Vi har lavet en rute, hvor løberne skal igennem en krævende og kuperet rute. Der kan enten løbes en gammel dansk mil, der er ca. 7,6 km eller en dobbelt dansk mil på ca. 15,2 km, så vi lover ikke for meget, at alle vil få sved på panden, men også få en stor oplevelse gennem den meget afvekslende Langesø skov, fortæller Jane og Jan Rubæk fra Morudløberne.

Børnene behøver ikke behøver at heppe på de voksne, men har sit eget løb på ca. en halv dansk mil, 3,7 km. Børneklassen er for børn fra 6-14 år.

I samarbejde med Lions Club

Morudløbet bliver arrangeret i samarbejde med Lions Club Søndersø, der sørger for, at der er flere løver i skoven som vejvisere og også hjælper i målet med væskeudleveringen. Det glæder os, at vi kan hjælpe Morudløberne. For Lions er det af stor betydning, at vi kan være med til at gøre noget for sundheden, for herved kan flere mennesker få nogle sunde livsvaner og dermed forbedret livskvalitet. Motion er godt for fødderne, men giver også folk et bedre velbefindende, og det er et mål, som vi gerne vil støtte, lyder det fra Erling Jensen, Lions Club Søndersø.

Af startgebyret får Lions Club ti kroner af startgebyret pr. deltager. Midler der er medvirkende til, at Lions kan støtte ved bl.a. misbrugkampagner. Ligesom løverne det sidste år har hjulpet med etablering hjertestartere ved flere af hallerne på Nordfyn.

Løb med Ugeavisen har været inspirationen til Morudløbet

- Vi kom i foråret i gang med Løb med Ugeavisen, og til vor stor glæde mødte ca. 50 op til den ugentlige træning. Det er dejligt, at der kom gang i løbetræningen i Morud, og derfor synes vi også, at vi vil arrangere Morudløbet for første gang, fortæller Jane og Jan Rubæk.

Mange præmier

Der vil være præmier til hurtigste pige og dreng, hurtigste kvinde og mand på begge distancer. Derudover er der lodtrækningspræmier.

I børneløbet er der en flot T-shirts til alle forhåndstilmeldte børn, sponsoreret af Intersport.

Billigt at deltage

Vi har valgt at gøre Morudløbet enkelt. Derfor er tidtagningen også med stempelure, som også anvendes ved Langesøløbet, som Eventyrløbet arrangerer. Herved bliver der ingen resultatformidling, men alle deltagere får stemplet sin tid på bagsiden af diplomet, der udleveres, når man kommer over målstregen, oplyser Jane og Jan Rubæk.

Det koster kun 75 kroner at deltage på en dansk mil, 100 kroner for en dobbelt dansk mil og 40 kroner i børneløbet.

Ud over doneringen til Lions Club går noget at startgebyret for en mindre en mindre afgift for at løbe i skoven.

Online tilmelding

Der kan tilmeldes online til Morudløbet. Via www.blaesbjerghus.dk og www.mi-loeb.dk – hvor man også kan se ruterne og få oplysninger.

Efter den 25. oktober er der en stigning i startgebyret på 25 kroner. Dog er startgebyret uændret i børneløbet, men børnene får ikke mere en T-shirt med i startgebyret.

Omklædning og bad i Langesøhallen

Der vil være mulighed for at bruge omklædning og bad i Langesøhallen, hvor der for børnene er mulighed for at prøve forskellige hoppe/legeredskaber, som gymnastikafdelingen stiller til rådighed, og der vil være unge mennesker til at introducere redskaberne for børnene.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk