Nytårsløbet i Odense med 1.500 deltagere

Henrik Lund Jensens billede

1.500 KLAR TIL NYTÅRSLØBET

Små 12.000 kilometer skal der løbes inden de 1.500 tilmeldte til årets Nytårsløb i Odense kan iklæde sig festtøjet og fejre nytårsaften.

Sneen er ved at være væk og gennemkørsel af ruten i mandags viste kun et problem med is på vejen. Det var på Elsesmindevej ved Friluftsbadet, som 10 kilometerløberne passerer mellem 5 og 6 kilometer. En god kontakt til Odense Kommune har medført en ekstra saltning på stedet, og vi håber, at det gode vejr kan fjerne resten af isen.

For årstiden kan torsdag resultere i noget nær perfekt løbevejr i.flg. DMI. Ingen nedbør, temperatur lige over frysepunktet og let vind venter de 1.500 deltagere.

De 4 vindere fra 2008 stiller alle til start for at forsvare deres sejr, men kommer til at kæmpe hårdt for at forsvare deres 1. pladser, idet feltet er stærkt besat i alle 4 klasser.

Vindertider 2008:

5 km kvinder: 1. Simone Glad 19:00 – starter med nr. 111
5 km mænd: 1. Anders Ludvigsen 15:46 – starter med nr. 1
10 km kvinder: 1. Stine Bystrup 41:47 – starter med nr. 1111
10 km mænd: 1. Søren Kirketofte 32:12 – starter med nr.1001

Spændende bliver det også at følge deltagerne fra de to løbeprojekter som henholdsvis TV2 Fyn og TV 2 Syd har kørende, i deres sidste testløb i 2009.

Nytårsløbet i Odense afvikles for 11. gang og er et samarbejde mellem Multiatleten, Fjordager IF og H.C. Andersen Marathon.
Der er start fra Hunderupskolen torsdag den 31. december kl. 11.

Læs mere på hcamarathon.dk

Godt Nytår

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14837:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk